​Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια και για ακόμα μια φορά ξέσπασε κατά την κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ μίλησε υπέρ της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας φράσεις που προκάλεσαν αίσθηση για πολλοστή φορά!

0966_NOTIS_SFAKIANAKIS_GIORGOS_ARSENAKOS_6122016.jpg

(Nότης Σφακιανάκης-Γιώργος Αρσενάκος)

«Αν συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά…» είπε ο τραγουδιστής, ενώ για τον Σόιμπλε ανέφερε:

«Ο Σόιμπλε βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε».

0995_EVI_AGELINA_NOTIS_SFAKIANAKIS_GIORGOS_ARSENAKOS_6122016.jpg
«Αν εσύ θες να με πεις φασίστα επειδή αγαπώ την πατρίδα μου…»

«Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας».

Για την Χρυσή Αυγή

«Δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά».

1074_NOTIS_SFAKIANAKIS_6122016.jpg

Η παρουσίαση του δίσκου του

Τα επτά τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, όπως είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, “έχουν πολιτικό και κυρίως κοινωνικό νόημα”. “Δεν είναι διασκεδαστικά και για γαρύφαλλα αν και πιο μετά θα έρθουν και αυτά”, εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι συνεργάτες αλλά και η σύζυγός του, έγινε ειδική μνεία για δύο συγκεκριμένα τραγούδια. Το ένα ήταν το κομμάτι “Νησί” που, όπως εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης, είναι αφιερωμένο στον ήρωα της Κύπρου Σολωμού Σολωμού.

Το δεύτερο είναι το κομμάτι “Γραβάτα” το οποίο είναι αφιερωμένο στον “εκάστοτε Τσίπρα” όπως είπε ο τραγουδιστής.
sfakianakis4.jpg