Τις τελευταίες σεζόν είχε καταφέρει να μονοπωλήσει την αθηναϊκή νύχτα και το ότι μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν εμφανιζόταν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο είχε «στοιχίσει» στους θαυμαστές του.

Αυτή, όμως, η μικρή… «καθυστέρηση» είχε λόγο: τη δημιουργία του «ΥΤΟΝ», του νέου νυχτερινού κέντρου επί της Πέτρου Ράλλη και συγκεκριμένα στον αριθμό 38, στο οποίο ο Νίκος Βέρτης θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του από τις 16 Δεκεμβρίου!

Μάλιστα, είναι και απόλυτα «δικαιολογημένη», μιας και ο καινούργιος χώρος που δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη είναι κάτι που οι Έλληνες θα αντικρύσουν για πρώτη φορά και έρχεται για να ανεβάσει κατά πολύ τα στάνταρ στη νυχτερινή διασκέδαση.

Και όλα αυτά δεν τα λέμε τυχαία μιας και, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, το «YTON» είναι ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, χωρητικότητας πάνω από 2.500 θέσεων με μία σκηνή μεγάλων διαστάσεων, ο οποίος κατασκευάστηκε αμφιθεατρικά ώστε να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη δυνατή ορατότητα, προσφέροντας αίσθηση οικειότητας.

15355772_1225127150859715_8475969596948940876_n.jpg

Όλοι όσοι θα φτάνουν στο νυχτερινό... υπερκέντρο κάθε Σάββατο και Κυριακή – οπότε και θα ανοίγει τις πόρτες του με εξαίρεση την πρεμιέρα που όπως θέλει το "έθιμο" γίνεται πάντα Παρασκευή και συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβρίου – θα έρχονται "αντιμέτωποι" με κάτι μοναδικό, που φέρει από άκρη σε άκρη την υπογραφή του καλλιτέχνη, μιας και ο ίδιος είχε ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση του χώρου. Ο Νίκος Βέρτης ήταν συνεχώς "από πάνω" στις προετοιμασιες του νέου χώρου μέσα στον οποίο θα υποδεχθεί τους αγαπημένους του φίλους.

Το μαγαζί, μάλιστα, συμφωνα με το ρεπορτάζ, θα έχει 3 διαφορετικές εισόδους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γίνει ειδική μέριμνα και για τα άτομα ΑΜΕΑ, για τα οποία έχει δημιουργηθεί ειδική είσοδος που θα διευκολύνει την πρόσβασή τους στο χώρο.

Μαζί του θα εμφανίζονται οι Θωμαίς Απέργη και η Άννα Καμαρινού.

Όσο για εκείνους που απορούν με το όνομα; Την ονομασία του μαγαζιού συνθέτουν τέσσερα γράμματα: «Υ -όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο - Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι - Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση - Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα».

Όλα όσα δηλαδή θα αντικρίσουν όσοι το επισκεφτούν!

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr