Το πόσο θεά και ακομπλεξάριστη είναι, απέδειξε για ακόμα μια φορά η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία μετά τις τουλάχιστον τρεις επικές τούμπες που έχει φάει στο Κόκκινο Χαλί, βγήκε και δήλωσε πως… παραλίγο να σκοτώσει άνθρωπο με τα οπίσθια της!

lawrence.3.12.708.jpg
Κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο «The Graham Norton Show», η 26χρονη, βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, παραδέχτηκε πώς η αγαρμποσύνη της παραλίγο να αποβεί μοιραία.

ΞΕΝ3.jpg

Όλα έγιναν στα γυρίσματα του «Hunger Games» στη Χαβάη, όπου κάποια στιγμή η Λόρενς θέλησε να… ξύσει τα οπίσθια της πάνω σε έναν από τους «ιερούς βράχους» ενώ φορούσε τη στολή της:

ΞΕΝ2.jpg
«Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάθεσαι πάνω τους…Φορούσα μία στολή και -Θεέ μου- ήταν τόσο καλοί (οι βράχοι) για να ξύσω τα οπίσθιά μου. Ένας βράχος μετακινήθηκε. Ήταν ένας τεράστιος ογκόλιθος, κύλησε από το βουνό και παραλίγο να σκοτώσει τον ηχολήπτη. Καταστράφηκε ολόκληρος σταθμός, ήταν δραματική υπόθεση. Οι Χαβανέζοι φώναζαν ''είναι η κατάρα!'' και εγώ ήμουν σε μία γωνία και σκεφτόμουν ''Εγώ είμαι η κατάρα σας''».

ΞΕΝ4.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.