Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, τα δύο αδέλφια της αείμνηστης ηθοποιού βρέθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Πέμπτης. Εκεί ήταν και ο βαφτισιμιός της Ελληνίδας σταρ, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έγραψε και το μυθιστόρημα «Η νονά μου η Αλίκη».

Οι τρεις άντρες της ζωής της αξέχαστης ηθοποιού βρέθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του Star και αποκάλυψαν το μεγάλο της μυστικό. Ποιο ήταν αυτό; Αφορούσε στο μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο και στη σχέση που είχε με τα παιδικά χωριά SOS.

«Στα πρώτα της βήματα η Αλίκη με τα πρώτα της λεφτά, πήγε και τότε με πήρε μαζί, γι΄αυτό και το γνωρίζω, και πήγαμε στο δημοτικό βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων που τότε ήταν στην Πειραιώς. Είχε κουβαλήσει ρούχα για τα μικρά και παιχνίδια για όλα τα παιδιά. Δεν έφευγε από εκεί παρά μόνο όταν θα έπεφταν για ύπνο τα παιδιά. Ήταν το πάθος της αυτό, η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά. Και το κατανοώ γιατί το έχουμε κληρονομήσει όλοι αυτό. Αλλά και εγώ υποκλίνομαι στην ακτινοβολία του φαινομένου Αλίκη, αλλά έχω κι εγώ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και όλοι μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Βουγιουκλάκης και πρόσθεσε ότι ακόμα και εκείνος περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλανθρωπικό έργο της αδερφής του, τις έμαθε και ο ίδιος από τον Χάρη Παπαδόπουλο και το βιβλίο του.

Και η συνέχεια ήταν εξίσου συγκινητική!

Γιατί εκτός από τις άγνωστες ιστορίες που αφορούσαν στη ζωή της και το έργο της, ανακοινώθηκε και η δημιουργία ιδρύματος στη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη για εγκαταλειμμένα παιδιά!