Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει ένα μοντέλο από την Βραζιλία με μελανιές και αίματα στο πρόσωπο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της.

0453ca1e0278e35cde81d96a9290824f.jpg

Το εν λόγω βίντεο δημοσίευσε η ίδια η Renata Lustosa, η οποία είναι γνωστή στη χώρα της, καθώς έχει κερδίσει δύο φορές σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Όπως βλέπετε, η 27χρονη καλλονή κλαίει με αναφιλητά και εξομολογείται πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του του παιδιού της.

«Για ακόμα μία φορά υπέστην σωματική βία για έναν ασήμαντο λόγο» λέει με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν λάθος. Τίποτα δεν δικαιολογεί έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα. Τίποτα, τίποτα, τίποτα!».

renata.jpg
Μάλιστα, εξομολογείται ότι φοβάται για την ίδια της τη ζωή.

«Χιλιάδες φορές στο παρελθόν έχει ορκιστεί πως θα με σκοτώσει, και δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να το κάνει» λέει και προσθέτει: «Τι μπορείς να κάνει με ένα τέτοιο τέρας; Αν πήγαινα στην αστυνομία να τον καταγγείλω, θα τον κυνηγούσαν, θα του περνούσαν χειροπέδες και την επόμενη μέρα θα ήταν έξω».

201e67b1-7fb2-446d-88cd-dc27875fbdd9.jpeg
Βέβαια, το 27χρονο μοντέλο άλλαξε γνώμη και τελικά έδειξε το βίντεο στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο καβγάς του ζευγαριού που πλέον είναι σε διάσταση ξεκίνησε σχετικά με την κηδεμονία του 2χρονου γιου του, έπειτα όμως εξελίχθηκε σε βάναυσο ξυλοδαρμό.

Την άποψη ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να αποδέχεται ο πρώην σύζυγός της Renata, που διαμήνυσε μέσω της δικηγόρου του ότι έχει άλλοθι και υποστήριξε ότι μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του.