Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι δύο γυναίκες κάθισαν η μια απέναντι από την άλλη και συζήτησαν για όλα! Όταν, όμως, η συζήτηση κινήθηκε στα προσωπικά της ηθοποιού, η χαλαρή ατμόσφαιρα που μέχρι τότε επικρατούσε… χάθηκε!

«Καταλαβαίνουμε ότι όλη σου η ζωή αλλάζει σχετικά με τη δουλειά σου. Δηλαδή, ότι το κέντρο είναι η δουλειά σου και μετά έρχονται γύρω γύρω τα άλλα. Ισχύει αυτό;», ρώτησε η Φαίη και συνέχισε: «Δεν σε αγχώνει το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;», με την Ματσούκα να απαντάει: «Όχι να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει! Εμένα γιατί να με αγχώσει;».

Και η συνέχεια ήταν στο ίδιο κλίμα με την αμηχανία να είναι παραπάνω από έκδηλη για αρκετά λεπτά, μιας και η παρουσιάστρια σχολίασε ότι σε όλες τις συνεντεύξεις η ηθοποιός δηλώνει μόνη. «Είμαι καλά και μόνη μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι, αλλά αυτά συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν. Θα πω ψέματα αν σου πω ότι τώρα σκέφτομαι κάτι άλλο», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν την εξομολόγηση στον παπά της ενορίας μου. Ακόμη και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον αέρα. Δεν επιθυμώ καμία άλλου τύπου δημοσιότητα, γιατί μία πιπεράτη λεπτομέρεια καπελώνει την ουσία της όποιας πρεμιέρας. Ο λόγος που κάνουμε συνεντεύξεις πριν τις πρεμιέρες είναι για να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Μπορώ να έχω ενδιαφέρον και μιλώντας για άλλα ζητήματα. Δηλαδή, εμένα με βρίσκω πολύ συμπαθητική».

Και σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα, όταν η Φαίη τη ρώτησε για οικονομικά θέματα, η Δήμητρα εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι λες και πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου! Γιατί με καταδιώκετε έτσι;».