Στις «δύσκολες» στιγμές τα αδέρφια συνηθίζουν να στηρίζουν το ένα το άλλο. Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι πρίγκιπες. Αναφερόμαστε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ο οποίος δίχως δεύτερη σκέψη βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του, Χάρι.

Όταν άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι έβγαλε ανακοίνωση που τις επιβεβαίωνε, αλλά παράλληλα ζητούσε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική του ζωή.

Meghan-and-Harry-MAIN.jpg

Μετά από αυτό όμως, πυροδοτήθηκαν άλλες φήμες, καθώς βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο αδελφός του δεν στήριζε αυτή την κίνησή του, μια και η ανακοίνωση για μία σχέση δεν συνηθίζεται στο παλάτι.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ε θέλησε να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες και έτσι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία στηρίζει τον ερωτευμένο αδερφό του.

«Ο Δούκας του Κέμπριτζ κατανοεί απόλυτα την κατάσταση που αφορά την ιδιωτική ζωή και υποστηρίζει την ανάγκη του πρίγκιπα Χάρι να στηρίξει εκείνους που βρίσκονται κοντά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον, σε δήλωση που έστειλε με email στη USA TODAY.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, το παλάτι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την σχέση του με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό.

«Δεν είναι σωστό το γεγονός ότι μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κ. Μαρκλ βιώνει μία τέτοια καταιγίδα.Γνωρίζει ότι θα πουν ότι είναι το τίμημα που πρέπει εκείνη να πληρώσει και ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί κάθετα. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή της και η ζωή του» ανέφερε εκείνη η ανακοίνωση του Παλατιού Κένσινγκτον.