Η συνεργασία τους τον φετινό χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής τους έφερε ακόμα πιο κοντά και έτσι δεν άργησαν να βγουν φήμες για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Λάδι στη φωτιά έριξε και η τρυφερή selfie που ανάρτησε στα social media το fan club των καλλιτεχνών, από τα κυπριακά βραβεία MAD, κάνοντας ακόμα περισσότερους να μιλάνε για κρυφό δεσμό των δύο αγαπημένων τραγουδιστών.

«Βαρέθηκα να μου χρεώνουν κάθε τόσο συντρόφους, όπως έγινε τώρα με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε εξαιρετικά για τρίτη συνεχόμενη φορά. Είμαστε μόνο φίλοι, ας πάψουν πια αυτά τα δημοσιεύματα». Αυτό δηλώνει η τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της από τον Σπυράγγελο Λυκούδη σε φιλικά της πρόσωπα όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

«Είμαι μόνη και δεν μπορεί κάθε τόσο να με θέλουν με άλλο συνοδό. Από την άλλη, αν βγω και αρχίζω να διαψεύδω όλα όσα γράφονται πρέπει να μην κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό» συνεχίζει η πηγή στην Real, διαψεύδοντας μια και καλή ότι υπάρχει κρυφή σχέση μέσα στο Fantasia.