Μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι έσπαγαν το κεφάλι τους να καταλάβουν αν μία φωτογραφία ενός τρίχρονου ανήκει στον Μπιλ Μάρεϊ ή στον Τομ Χανκς.

Όσοι σερφάρουν στο διαδίκτυο, αντίκρυσαν μία δημοσίευση σε ένα γκρουπ στο Facebook “Reasons My Son is Crying” στο οποίο μία Laura R. δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μωρό της που κλαίει με έναν σελέμπριτι.

Η δημοσίευση αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο άντρας της φωτογραφίας που μιμείται την γκριμάτσα του παιδιού είναι ο Μάρεϊ, αλλά οι σκεπτικοί φίλοι του ίντερνετ δεν είναι τόσο σίγουροι.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Laura R. δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους δύο ηθοποιούς και πιστεύουν ότι ο εικονιζόμενος σταρ είναι ο Χανκς.

24e9a8fca4996c3fe23aa06471ecdf1d.jpg

Τελικά, ο ίδιος ο Τομ καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show», επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν εκείνος στην εν λόγω λήψη, αλλά ο συνάδελφός του λύνοντας μια και καλή το μυστήριο που ακόμα δεν είχε λυθεί (επίσημα).

«Ξέρω ότι δεν είμαι εγώ, γιατί δεν έβγαλα αυτή τη φωτογραφία. Δεν είμαι εγω. Αλλά θα μπορούσα να είμαι!» είπε αστειευόμενος ο 60χρονος σταρ.

Και η συνέχεια ήταν απολαυστική: με τη βοήθεια των καλεσμένων της εκπομπής Joseph Gordon-Levitt και Gemma Arterton, η τριάδα έκανε αναπαράσταση της φωτογραφίας στην οποία αυτή τη φορά ήταν όντως πρωταγωνιστής ο ίδιος!

419600_172075349624243_873524650_n.jpg