Έτσι γιόρτασαν οι celebrities την ημέρα των Ευχαριστιών

Οι celebrities, στις ΗΠΑ, έψησαν την γαλοπούλα, φόρεσαν τα καλά τους και πήραν θέση στο τραπέζι για να γιορτάσουν την ημέρα των Ευχαριστιών, γεμίζοντας τα social media με πικάντικες ιδιωτικές στιγμές

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ, δεν αποχωρήστηκε ούτε για μια μέρα τις ακριβές του συνήθειες. Γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Mar-a -Lago, της Φλόριντα, στο πολυτελές θέρετρο που αγόρασε αντί 10 εκ $. Με τη σύζυγό του Μελάνια, τον 10χρονο γιό του Μπάρον, και ένα ζευγάρι απόλαυσε το εορταστικό του δείπνο , δηλώνοντας , κατά εργασιομανής.

Ενωτικό ήταν το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ, για την Ημέρα των Ευχαριστιών. “Έχουμε μπροστά μας τώρα την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία μαζί για να φέρουμε την πραγματική αλλαγή στην Ουάσινγκτον», είπε.

Με τον σύζυγό της και τα 3 παιδιά τους, πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών η εντυπωσιακή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα ανεβάζοντας selfie στα σόσιαλ μίντια.

Η Χίλαρι Κλίντον, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της μετά την εκλογική της ήττα, πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών ψωνίζοντας.

Η Έλεν Ντε Τζενέρις ανέβασε στο instagram, μία selfie με το αγαπημένο της τετράποδο, ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας απόλαυσε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα σε εξωτική παραλία στο Μεξικό , που βρίσκεται για διακοπές με τη σύζυγό του.

Η Ζιζέλ άφησε την υγιεινή διατροφή για μια μέρα και τίμησε την παραδοσιακή γαλοπούλα από τα χεράκια του άνδρα της, σε αντίθεση με την Γκουίνεθ Πάλτρου, που φαίνεται πως... το'χει με τη μαγειρική. Η Σοφία Βεργκάρα πάλι , φόρεσε τη γαλοπούλα καπέλο πριν την δοκιμάσει, ενώ ο Ορλάντο Μπλούμ και η Κέιτι Πέρι όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά πέρασαν την ημέρα των ευχαριστιών με πυτζαμάκια.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top