«Επιτέλους νίκησα τη μάχη του "δεν είμαι αρκετά καλή"». Με αυτό το μήνυμα συνόδεψε την ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Σελένα Γκόμεζ με την οποία και σηματοδότησε την επιστροφή της στα social media.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 15 Αυγούστου, οπότε και είχε ανεβάσει την τελευταία της φωτογραφία, πριν ακυρώσει τις συναυλίες του «Revival Tour» για να αφοσιωθεί στο πρόβλημα της υγείας της - υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Από ��ότε πέρασαν 3 μήνες και η νεαρή ποπ σταρ εμφανίστηκε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και «άνοιξε» την καρδιά της σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση, ενώ και την Τετάρτη, ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών, η 24χρονη μελαχρινή επέστρεψε και στο διαδίκτυο, γράφοντας: «Είμαι ευγνώμων για πολλά αυτή τη χρονιά... Ηταν η πιο δύσκολη αλλά και η πιο επιβραβευτική χρονιά για μένα. Επιτέλους νίκησα τη μάχη του ''δεν είμαι αρκετά καλή''. Ήθελα να ανακλώ την αγάπη που μου δίνετε τόσα χρόνια και να σας δείξω πόσο σημαντικό είναι να προσέχεις τον εαυτό σου».


211116201704_4364.png