Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο πρώην σύντροφός μου με έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να με πνίξει»

ΣΟΚΑΡΕΙ η Πωλίνα Γκιωνάκη

Μια καθαρά βιωματική παράσταση ετοιμάζει η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη ετοιμάζεται να ξαναβιώσει στο σανίδι τις πιο δύσκολες και τραυματικές στιγμές της ζωής της. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana live» αποκάλυψε ότι αρχικά πίστευε πως ζούσε τον μεγάλο έρωτα, ωστόσο στη συνέχεια τα ξεσπάσματα του πρώην συντρόφου της λεκτικά και σωματικά της γέννησαν το συναίσθημα του φόβου.

«Δεν είχα θυμό γι΄ αυτόν τον άνθρωπο. Αισθανόμουν φόβο», εξομολογήθηκε η ίδια και πρόσθεσε πως την έκρινε συνεχώς για τις επαγγελματικές της επιλογές, την μείωνε και προσπαθούσε να την απομονώσει από τους δικούς της ανθρώπους.

Η βία στη σχέση τους έκανε κύκλους! Εκείνος γινόταν επιθετικός και όταν εκείνη έλεγε πως θα φύγει, τότε μεταμορφωνόταν σε έναν… άγγελο.
gkionakifoto-682x384.jpg

«Πολλές φορές είχα φτάσει στο σημείο να φύγω και μετά επέστρεφα», είπε η Πωλίνα, αλλά ένα συγκεκριμένο γεγονός τη έκανε να πάρει την μεγάλη απόφαση.

«Για να μην είμαστε σε μεγάλη ένταση, έφυγα από το σαλόνι και πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Μετά βγήκα από το δωμάτιο κι έκατσα στην καρέκλα απέναντί του και του λέω “θα ήθελα να σου πω κάτι”. Ήταν πολύ ήρεμος και διάβαζε. Του είπα ότι επειδή υπήρχε μια τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ μας, καλό θα ήταν να φύγω. Δεν πρόλαβα να πω τη λέξη “φύγω” και ήρθε από πάνω μου, είδα τα μάτια του να διαστέλλονται, μου έκλεισε το στόμα, με έπιασε το λαιμό και με έσφιγγε σε σημείο να μην έχω καθόλου αέρα και λέω “πεθαίνω”. Και έκανα την κίνηση να κατέβω προς τα κάτω για να ξεφύγω από τα χέρια του. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου χτυπάει το κεφάλι στο αέτωμα της πολυθρόνας. Το κεφάλι μου άνοιξε, εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα αργά το βράδυ που έπιασα τα μαλλιά μου και είχαν ξεραμένο αίμα.Τα χαρτιά που έχω γράφουν στραγγαλισμός-απόπειρα φόνου. Αν εκείνη την στιγμή έλεγα πως χωρίζουμε δεν ξέρω το θα γινόταν.Οπότε έφυγα και πήγαν να κοιμηθώ σε μια φίλη και δεν επέστρεψα ποτέ».

Το μόνο που θέλει σήμερα είναι να διαγράψει από το μυαλό της αυτές τις κακές στιγμές. Μετά το τέλος αυτής της σχέσης έγραψε τον θεατρικό μονόλογο «RED X».Η ηθοποιός ενσαρκώνει την Αλεξάνδρα και αναβιώνει επί σκηνής τη σχέση που την σημάδεψε!

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top