Μπορεί αρχικά η αμερικανική σόουμπιζ να αντέδρασε με συμπόνια στην είδηση ότι ο διάσημος Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική μετά από ψυχωσικό επεισόδιο και έκανε τους πάντες να ανησυχίσουν πραγματικά, όμως μπορεί τελικά και να μην έχει… ουσιαστικό πρόβλημα ο Κάνιε. Πηγές από τη μουσική βιομηχανία δηλώνουν ότι ο Κάνιε Γουέστ «είναι τρελός, αλλά όχι τόσο τρελός ώστε να μην δοκιμάσει να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας» και ότι όλα αυτά μπορεί να είναι ένα καλοστημένο κόλπο.

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον ράπερ να τα στήσει όλα προκειμένου να «γλιτώσει» τα εκατομμύρια που θα έχανε λόγω της πρόσφατης ακύρωσης της περιοδείας Saint Pablo.

«Είχε μόλις ακυρώσει την περιοδεία χωρίς σοβαρό λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός ή να υπάρχει ανωτέρα βία. Το σίγουρο είναι πως θα έχαναν ένα σωρό χρήματα», αναφέρει μια ανώνυμη πηγή που γνωρίζει εκ των έσω την αμερικανική μουσική σκηνή.

Το TMZ, από την πλευρά του, γράφει ότι η εταιρεία που είναι ασφαλισμένος ο άντρας της Κιμ Καρντάσιαν θα πληρώσει τόσο τον ίδιο όσο και τα άτομα στα οποία χρωστάει χρήματα σε περίπτωση «που ένα ατύχημα ή ασθένεια... τον εμποδίσει να εμφανιστεί σε μία ή περισσότερες συναυλίες».

Ωστόσο σύμφωνα με την πηγή της New York Post, η πιθανή αποζημίωση ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία θα διεξάγει εξονυχιστική έρευνα προτού εκταμιεύσει το ποσό. Άτομο από το περιβάλλον του Κάνιε διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες στην εφημερίδα.


Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Κάνιε Γουέστ:Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική με χειροπέδες-ΑΚΥΡΩΣΕ την περιοδεία