Σατίρισε τη μέλλουσα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ και όλοι… «έπεσαν» να τη φάνε. Ο λόγος για την Τζίτζι Χάντιντ η οποία στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία δε δίστασε να κάνει πλάκα με τη σύζυγο του Πλανητάρχη to be, Ντόναλντ Τραμπ.

mel2.jpg

Και τα άκουσε! Η ξανθιά καλλονή δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων, ενώ και το twitter πήρε φωτιά με αρκετούς να λένε ότι ξεπέρασε τα όρια της πλάκας και ότι έκανε «ρατσιστικό χιούμορ».

Κάπως έτσι, η Τζίτζι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια, αναρτώντας ιδιόχειρη επιστολή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

kjij.JPG

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα φετινά AMAs και να συνεργαστώ με μερικούς από τους πιο σπουδαίους γραφείς του χώρου. Αφαίρεσα ή άλλαξα ο,τιδήποτε από το σενάριο που ένιωσα ότι ήταν παρατραβηγμένο και είτε επιλέγετε να το δείτε είτε όχι, αυτό που απέμεινε είχε μια καλή δόση χιούμορ και καμία κακή σκοπιμότητα. Έχω υπάρξει και εγώ στο κέντρο τηλεοπτικής κωμωδίας εθνικής εμβέλειας που είχε ως στόχο τις πράξεις μου και κατάφερα να βρω το χιούμορ μέσα σε αυτό. Πιστεύω ότι η Μελάνια αντιλαμβάνεται τη σοουμπίζνες και τον τρόπο με τον οποίο γράφονται και λειτουργούν τα σόου. Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε προσέβαλα και έχω μόνο τις καλύτερες ευχές για τη χώρα μου» έγραψε το μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

American Music Awards 2016: Η Τζίτζι Χαντίντ μιμήθηκε τη Μελάνια Τραμπ και έγινε ΧΑΜΟΣ!