​Ψυχωσικό επεισόδιο υπέστη ο Κάνιε Γουέστ το απόγευμα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξέσπασμα ήρθε εξαιτίας της ευαισθησίας του αλλά και της εργασιομανίας του. «Τα προβλήματά του στο γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν σε συ��δυασμό με τη ρήξη του με τον Τζέι Ζι αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Μπιγιόνσε» συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την «υγεία και την ασφάλειά του».

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, ο Κάνιε αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

er.jpg
Όπως είναι λογικό το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε με τους φίλους του Γουέστ να λένε στο TMZ ότι ο σύζυγος της Κιμ βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Όσον αφορά στην Κιμ την ώρα του επεισοδίου του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της βρισκόταν σε εκδήλωση ενώ σύμφωνα με πηγές, κανείς δεν την είδε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της, πάντως, Κρις Τζένερ είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Γουέστ ήταν «εξουθενωμένος» και «πολύ κουρασμένος».

Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των συναυλιών οι fans του δημιούργησαν στο Twitter ένα hastag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Κάνιε).

Capture.jpg
Μάλιστα, στις αναρτήσεις τους οι θαυμαστές του, του στέλνουν όλη τους τη θετική ενέργεια και αγάπη.