Παντού στο Λονδίνο βρίσκεται η Μέγκαν Μάρκλ – κυριολεκτικά! Το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι δεν έχει γεμίσει μόνο τον τύπο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τους τοίχους. Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που όλοι λένε ότι έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, από το πρωί του Σάββατου κοσμεί τοίχους στο βόρειο Λονδίνο!

Η σειρά αυτών των αμφιλεγόμενων γκράφιτι σε τοίχους στις περιοχές Highbury και Islington απεικονίζουν την Μέγκαν να φορά ένα μίνι φόρεμα με την αμερικανική σημαία, την τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ενώ δίπλα της υπάρχουν και δύο φρουροί από την φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπεύθυνος για τα συγκεκριμένα γκράφιτι είναι ένας καλλιτέχνης με αμερικανική καταγωγή που ζει στη Βρετανία και υπογράφει τα έργα του με το ψευδώνυμο «Πήγασος», ενώ το πραγματικό του όνομα παραμένει άγνωστο.

«Από όταν έγινε γνωστό ότι πρίγκιπας Χάρι βγαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ, είχα την ιδέα (να ζωγραφίσω κάτι), αλλά όταν διάβασα ότι θα πλήρωνε για την ασφάλειά της, μου ήρθε αυτή η ιδέα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι είναι μια Αμερικανίδα που θέλει να γίνει πριγκίπισσα, αλλά είναι ο δικός μου ενθουσιασμός, αν παντρευτεί τελικά τον πρίγκιπα Χάρι, που με έκανε να πάρω την τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνας και να την βάλω το κεφάλι της» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην Daily Mail.

Και ενώ το Λονδίνο γεμίζει με τη μορφή της, η ίδια αναχώρησε το Σάββατο για τον Καναδά, ώστε να συνεχίσει τα γυρίσματα της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστεί…

hary_g.jpg
ImageHandler (1).jpg
hary_g1.jpg