Στην Ελλάδα… οικογενειακώς επιστρέφει η Καλομοίρα με αφορμή το «Rising Star» στο οποίο θα παρουσιάζει τα backstage.

H τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη για το περιοδικό People μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, τα δίδυμα αγόρια τους και την κορούλα τους και μίλησε για την απόφασή τους να αφήσουν για κάποιους μήνες τις ΗΠΑ.

kalomoira-oikogeneia-fotografisi-people-180-6.jpg
«Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά μας για λίγο στην Ελλάδα. Ενθουσιάστηκα με την ομάδα που θα δουλεύουμε μαζί αλλά και με το ίδιο το σόου», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Καλομοίρα θα κάνει τη βάπτιση της κόρης της το καλοκαίρι στην Ελλάδα, η οποία θα πάρει τα ονόματα Αναστασία–Καλομοίρα.

kalomoira-oikogeneia-fotografisi-people-180-3.jpg
«Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων», εξήγησε.

Η βάπτιση θα γίνει στην Αθήνα και οι νονοί θα είναι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος και Μαριέττα Χρουσαλά.

kalomoira-oikogeneia-fotografisi-people-180-8.jpg
«Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας».