Συνήθως τραγουδάει, ποζάρει στο φακό, βρίσκεται σε συνεντεύξεις ή σε γυρίσματα κάποιου βίντεο κλιπ. Τουλάχιστον, έτσι έχουμε όλοι στο μυαλό μας την Λέιντι Γκάγκα.

Και να που (ξανά)έκανε την έκπληξη! Με κείμενό της στο τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του Harper's Bazaar η ποπ σταρ εξηγεί πόσο εύκολο είναι να είσαι γυναίκα σήμερα.

«Για πολύ καιρό, κουβαλούσα μέσα μου μια ντροπή» έγραψε αρχικά. «Είμαι Ιταλίδα, Καθολική, μεγάλωσα με πολλή ενοχή. Αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επαναστατικότητά μου - αν θέλετε να το πείτε έτσι - είναι κάτι που πέρασε σε μένα από μια μακριά σειρά σκληρών ανθρώπων - και σκληρών γυναικών - στην οικογένειά μου», συμπληρώνοντας ότι «Το να είσαι γυναίκα, σήμερα, σημαίνει να είσαι πολεμίστρια. Σημαίνει να είσαι δυνατή, να επιβιώνεις. Σημαίνει ν' αφήνεις τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος και ν' αναγνωρίζεις την ντροπή σου ή ότι είσαι λυπημένη ή ότι έχεις θυμώσεις. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να τα κάνεις αυτά».

Και κλείνει το μήνυμά της στις απανταχού γυναίκες, λέγοντας: «Υγεία, ευτυχία, αγάπη - αυτά είναι στην καρδιά μιας σπουδαίας γυναίκας. Αυτό είναι το είδος της γυναίκας που θέλω να είμαι. Ξέρετε, ποτέ δεν μου πέρασε απ' το μυαλό ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά δεν είναι καιρός να βγάλουμε τους κορσέδες; Ως μια που τους λατρεύει, πιστεύω ότι είναι καιρός να τους βγάλουμε».