Καλώς ή κακώς καμιά φορά η διασημότητα κάνει τα μυαλά να παίρνουν αέρα! Οι celebrities μπορεί ορισμένες φορές να δείχνουν ταπεινοί και προσιτοί, αλλά αν δεις τις απαιτήσεις τους ίσως και αλλάξεις γνώμη.

Το star.gr σκέφτηκε πως θα ήθελε να τις γνωρίζετε και γι’ αυτό το λόγο έψαξε, τις συγκέντρωσε και σας τις παρουσιάζει.

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει τα πάντα … όλα στο καμαρίνι της να είναι λευκά!
jennifer-lopez-THUMB_28e89.jpg
Mariah Carey

Η Mariah Carey επιμένει να μην έχει κάτω από 11 σωματοφύλακες όταν πηγαίνει για φαγητό ενώ στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην κρεβατοκάμαρα της έχει 20 υγραντήρες ώστε να μπορεί να κοιμάται σε συνθήκες τροπικού δάσους.
mariah-carey-infinity-promo-thatgrapejuice.jpg

Sir Paul McCartney

Ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της δεκαετίας του ’60, έχει πολλές περίεργες απαιτήσεις, οι οποίες όμως, έχουν να κάνουν με τα φιλοζωικά του αισθήματα. Απαιτεί για παράδειγμα, τα καθίσματα της λιμουζίνας του να μην είναι φτιαγμένα από δέρμα ζώων, όπως και κανένα άλλο αντικείμενο μέσα στο αμάξι, αλλά και να μην υπάρχουν ούτε ψεύτικα ίχνη από πατημασιές στη διακόσμηση. Ο χώρος στον οποίο θα γίνει η συναυλία του πρέπει να έχει καθαριστήριο έτοιμο να παραλάβει τα ρούχα του και το καμαρίνι του πρέπει να έχει 19 φυτά με ύψος 1,8 μέτρα και 4 φυτά με ύψος 1,2 μέτρα, εκ των οποίων όμως, κανένα να μην έχει φλοιό. Το δωμάτιό του πρέπει να φωτίζεται αποκλειστικά με λάμπες αλογόνου, να στολίζεται με τρία μπουκέτα λουλούδια και να έχει 12 πετσέτες. Όσον αφορά στην επίπλωση, απαιτεί να είναι ξύλινη κι όχι γυάλινη ή περασμένη με βερνίκι. Επιμένει σε ένα καθαρά χορτοφαγικό μενού, το οποίο πρέπει να σερβίρεται σε τραπέζι 2,5 μέτρων στρωμένο με ένα λευκό τραπεζομάντηλο…
4251008-3x4-700x933.jpg

Beyonce

Με πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, η λίστα της Beyonce είναι σχεδόν ατελείωτη. Από τα καινούργια καπάκια στην τουαλέτα και το κόκκινο χαρτί υγείας, μέχρι το αίτημά της για ειδικά καλαμάκια, φτιαγμένα από τιτάνιο, το καθένα απ’ τα οποία κοστίζει 900 δολάρια, για να πίνει το ειδικό της αλκαλικό νερό. Ένα παγάκι πρέπει να την περιμένει στο τέλος κάθε εμφάνισής της για να δροσίσει το λαιμό της. Ακόμη, τα μέλη της ομάδας της πρέπει να φορούν αποκλειστικά 100% βαμβακερά ρούχα, ώστε να αποφευχθεί κάποια αλλεργική αντίδραση, που η τραγουδίστρια θα μπορούσε να έχει σε άλλο ύφασμα.
beyonce-ad.jpg

Lady Gaga

H διακόσμηση στο καμαρίνι της πρέπει να έχει γκλαμ ροκ στυλ, με μαύρες κουρτίνες, άσπρους καναπέδες και τοίχους στολισμένους με αφίσες των αγαπημένων της καλλιτεχνών –του Davie Bowen, των Queen, της Billy holiday και του Elton John. Όσον αφορά το φαγητό, ζητά φυστικοβούτυρο με όχι περισσότερα από 4 γραμμάρια ζάχαρης, σπόρους λιναριού, σπιτικό γκουακαμόλε, καφέ μάρκας dunking donuts, βιολογικό τσάι και γάλα. Θέλει επίσης, όλες οι πετσέτες, τα σαπούνια, τα σφουγγάρια, τ’ αφρόλουτρα, τα κεριά, αλλά και τα τριαντάφυλλα να είναι στο χρώμα της λεβάντας.
lady-gaga-1-435-12.jpgJustin Timberlake

Ζητάει να απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πόμολα στον όροφο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.
mki1xwvsfxyazoezoq8t.jpgKanye West

Το καμαρίνι του οφείλει να έχει πετσέτες Versace εισαγωγής, ενώ ο εκάστοτε σοφέρ του πρέπει να φοράει 100% βαμβακερά ρούχα το ύφασμα των οποίων να μην έχει αγγίξει ανθρώπινο χέρι – ό,τ�� και αν μπορεί να σημαίνει αυτό.
1251227849_kanye_west_290x402.jpg

Madonna

Όλα τα έπιπλα πρέπει να βγουν από όλους τους χώρους που την φιλοξενούν και να αντικατασταθούν από δικά της που είναι φτιαγμένα από ειδικό ύφασμα που μυρίζει τριαντάφυλλο και κρίνους. Όλα τα φαγητά πρέπει να είναι vegan και να ετοιμαστούν από chef. Επιπλέον χρειάζεται είκοσι γραμμές που να μπορούν να καλέσουν διεθνή νούμερα, τριάντα σωματοφύλακες καθώς και κρίνους και ροζ τριαντάφυλλα, τα οποία πρέπει να είναι κομμένα σε συγκεκριμένο ύψος.
Madonna_-_Rebel_Heart_Tour_2016_-_Sydney_1_(26194244042).jpg
Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου
e-mail: mskentzou@star.gr