​Η επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή στην νυχτερινή Αθήνα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μετά από 20 χρόνια απουσίας εμφανίζεται ξανά στην σκηνή με τους Onirama στο Anodos Stage και γίνεται χαμός!

Το περασμένο Σάββατο στ�� κοινό ήταν όμως κι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο για την ζωή του Χρήστου Κυριαζή.

Στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου διασκέδασε με την παρέα της η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός υπήρξε ένας από τους μεγάλους έρωτες του τραγουδιστή και μάλιστα για εκείνη είχε γράψει το τραγούδι “Έχω κλάψει”.

Τον Νοέμβριο του 1992 γυρίστηκε το video clip του τραγουδιού σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζεφύρι, με πρωταγωνίστρια τη Βάνα.

Για την ιδιαίτερη σχέση τους μίλησε και η Βάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo.

«Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δεν συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γρα��μένα, αλλά "μεγάλα", όπως γράψανε οι παλιοί. Σ’ ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το "Δεν προσκύνησα" θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα μ' έχουν συνυφασμένη μαζί του με το "Έχω κλάψει"», δήλωσε η ηθοποιός.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές», αποκάλυψε.