​Νέο «παράθυρο» στην επαγγελματική τους ζωή ανοίγουν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει ένα σύγχρονο κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, και παρά την κρίση, τόλμησε να επενδύσει.

fais.jpg

Στο Σύνταγμα, στην οδό Λέκκα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μαζί τους expert του είδους, Βαγγέλη Μαργούτα και η Τζωρτζίνα Νεοφωτίστου, που έχουν χρόνια προϋπηρεσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποδέχονται το αθηναϊκό κοινό που θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό στον τρόπο που επιλέγει να περιποιηθεί τον εαυτό του!

c-b3.jpg

Βαγγέλης Μαργούτας και Τζωρτζίνα Νεοφωτίστου

Οι κομμωτές σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό ζευγάρι, προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής αισθητής για φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και θαυμαστές της Φαίης και του Κωνσταντίνου! Σε ένα private περιβάλλον μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, με... κουρέματα, χτενίσματα, και βαφές για όλα τα γούστα !

Το star.gr συνάντησε την Φαίη Ξυλά και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στην επίσημη πρεμιέρα του “Fuga”, στο οποίο πρωταγωνιστούν και μας μίλησαν για το νέο εγχείρημα τους.

2f00bf34f3660107b78aecc10593cd92.jpg

«Το κομμωτήριο μας λέγεται “Cut n’Blow���, μετρά λίγους μήνες ζωής, και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Σας περιμένουμε όλους στον όμορφο χώρο που φτιάξαμε, μαζί με τους εξαιρετικούς κομμωτές μας, Βαγγέλη Μαργούτα και Τζωρτζίνα Νεοφωτίστου», δήλωσαν στο star.gr η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

«Αγαπημένοι φίλοι, τα εγκαίνια μας είναι γεγονός και είστε όλοι καλεσμένοι! Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας δούμε στο πάρτι μας, στις 27.11.2016 στις 21.00», γράφουν στην σελίδα του «Cut n’ Blow» στο Facebook.

c-b1.jpg

Τα... μαλλιά της Φαίης Ξυλά πάντως είναι η καλύτερη διαφήμιση για το κομμωτήριο, καθώς όσοι έχουν δει την όμορφη ηθοποιό από κοντά, λένε ότι θυμίζει τις νεράιδες των παραμυθιών με τα μακριά, υγιή και λαμπερά ξανθά μαλλιά της!

0085_FEI_XYLA_25062013.jpgImageHandler.jpg

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δείτε επίσης:

Πολλοί διάσημοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Fuga”!Το star.gr ήταν εκεί!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η κωμωδία "Fuga" ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά-Πάμε θέατρο Olvio