Τηλεφωνικές αποκαλύψεις έκανε το πρωί της Πέμπτης γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι τα τελευταία 15 χρόνια επισκέπτεται ψυχίατρο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τι τον έκανε να ζητήσει βοήθεια και να τον επισκεφτεί την πρώτη φορά!

«Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε από το στρες, το άγχος, οπότε φτάνεις σε ένα σημείο, παθαίνεις μια κρίση πανικού, έτσι ξεκινάνε, μία κατάθλιψη ενδεχομένως μετά αν δεν προλάβεις. Έχω περάσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη, αλλά όχι βαριάς μορφής. Το πρόλαβα, γιατί από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα το γιατρό μου», ανέφερε, στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μάλιστα, περιέγραψε και τα συμπτώματα που είχε, αλλά και πώς κάπως μπορεί να αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ παραδέχθηκε ότι του δημιούργησαν πρόβλημα ακόμα και στην επαγγελματική του ζωή.

«Μπορεί να μουδιάζει το χέρι σου, μέχρι να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας που αναπνέεις. Μου συνέβησαν και εμένα τέτοια συμπτώματα. Κάποια στιγμή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω! Ένα βράδυ έτρεχα σε καρδιολόγους πιστεύοντας ότι πονάει η καρδιά μου ή ότι θα πάθαινα έμφραγμα και τελικά δεν ήταν αυτό. Με είδε ο καρδιολόγος, με εξέτασε, μου είπε “φιλαράκι μου είσαι μια χαρά, θες ένα καλό ψυχίατρο”», είπε κλείνοντας.