Για το χωρισμό της με τον Βαλεντίνο μετά από πέντε χρόνια σχέσης μίλησε για πρώτη φορά on camera η Σάσα Μπάστα στο «Πρωινό» επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπ��ρτάζ του star.gr.

«Κάθε σχέση έχει μια αρχή, μία μέση και ένα τέλος. Εμείς κάναμε τον κύκλο μας! Αυτό δεν αναιρεί το ότι τον αγαπάω, τον λατρεύω. Συνεχίζουμε να μιλάμε, είμαστε και συνεργάτες. Είναι όλα μαζί. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να σταματήσεις να αγαπάς έναν άνθρωπο. Ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι όλο!» είπε η τραγουδίστρια με βουρκωμένα μάτια.

071116161625_5392.jpg
«Εμείς σαν ζευγάρι στα πέντε χρόνια συμβίωσης δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Όπως καταλαβαίνεις, χωρίσαμε όμορφα και ωραία και συνεχίζει να υπάρχει σεβασμός και αγάπη» πρόσθεσε.

9027_SASA_MPASTA_VALENTINO_5102014.jpg
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Βαλεντίνο έχει ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του απάντησε: «Δεν ξέρv αν ισχύουν φήμες. Από εκεί και πέρα, αν ισχύουν, θέλω ό,τι καλύτερο για εκείνον. Θέλω να είναι ευτυχισμένος πάνω από όλα».

Μάλιστα, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, τονίζοντας πως «Αυτό είναι κάτι το οποίο το δείχνει το μέλλον και από εκεί και πέρα βλέπεις!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ