Καλεσμένη στο «Όλα …Ξεκόλλα» ήταν το βράδυ της Τρίτης Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μίλησε στο Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για την απιστία, τη ζήλια, τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον βανδαλισμό από αναρχικούς στη σχολή του συζύγου της, που την έκανε να πάρει το πινέλο και να… αρχίσει το μπογιάτισμα.

"Κατά καιρούς ο Άδωνις έχει δεχθεί πολλούς βανδαλισμούς, αλλά και σοβαρότατους εμπρησμούς στο βιβλιοπωλείο του και στη σχολή. Αυτό που έγινε πρόσφατα δεν είχε στόχο μόνο εμάς, αλλά όλους τους ορόφους του κτιρίου. Το πρωί είχαμε το παιδικό τμήμα της σχολής και δεν ήταν σωστό να δουν το Άλφα τα παιδιά. Πήρα μία μικρή μπογιά και το έβαψα πρόχειρα», είπε αρχικά η γνωστή μαέστρος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γάμο της με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας πως τον ζηλεύει! «Το μεγάλο αβαντάζ ενός άντρα πολιτικού είναι ότι αν κάνει παραστράτημα πρέπει η σύζυγος να βγει και να τον υποστηρίξει» της είπε μεταξύ άλλων ο Θέμος Αναστασιάδης με την Μανωλίδου να απαντάει: «Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής της είπε «Πες ότι χτύπα ξύλο παίρνει την κυβέρνηση η Ν.Δ. και υπάρχει ένα θέμα, δεν θα πας να το κουκουλώσεις χάριν της κοινής υπόθεσης να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ;» εκείνη ξεκαθάρισε ότι αν ανακάλυπτε απιστία του συζύγου της, δεν θ�� τον σήριζε: «Όχι. Δεν το έχω το διπλωματικό. Αφού το ξέρεις, εγώ άμα είναι να πω κάτι το λέω. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από την αρχή. Μπορεί και να είμαι υπερβολική σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θέλω» είπε και δήλωσε ανοιχτά ότι «είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Δεν είμαι παράλογα ζηλιάρα, δεν είμαι αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά όταν πρέπει. Παλιά κοιτούσα το κινητό του Άδωνι, τώρα το έχω σταματήσει. Κρυφά. Έχει ψάξει κι εκείνος το δικό μου. Για αυτό το έκανα, γιατί μου είχε ψάξει το δικό μου. Η ιδέα δεν μου έχει έρθει από μόνη της. Δεν είχε κάτι, αλλά αν είχε, θα έβρισκα. Μια αγωνία να υπάρχει, καλό είναι»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον, παρά την θέση του συζύγου της!