Την ύστατη προσπάθεια να επηρεάσει τους ψηφοφόρους υπές της Χίλαρι Κλίντον έδωσε...το βαρύ πυροβολικό της μουσικής βιομηχανίας. Η Λέιντι Γκάγκα αναλόγως ενδεδυμένη συνόδευσε τον Τζον Μπον Τζόβι ��ε μια συναυλία-έκπληξη στη Βόρεια Καρολίνα.

«Δεν θα μπορούσα πότε να φανταστώ ότι θα είχα στη ζωή μου την εμπειρία να γίνει μια γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ», δήλωσε η Mother Monster.

Η... δημοκρατική βασίλισσα της ποπ, Μαντό��α, έβγαλε λόγο στην καρδιά του Μανχάταν και τραγούδησε για 30 λεπτά στη μέση του δρόμου. Στο πλευρό της, ο υιοθετημένος γιος της Ντέιβιντ. «Είναι μια συναυλία για την ενότητα μας και για να διατηρήσουμε την Αμερική σπουδαία, ότι να την κάνουμε σπουδαία», είπε.Σύσσωμοι οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον στη συνόδευσαν στον τελευταίο προεκλογικό της σταθμό, τη Φιλαδέλφεια. Το κοινό παραληρούσε στη θεά του Μπρους Σπρίνγκστιν και του Τζον Μπον Τζόβι.

Στη σκηνή ανέβηκε η Χίλαρι Κλίντον, ο σύζυγος, η κόρη της, αλλά και το ζεύγος Ομπάμα.

Για το χατίρι της Χίλαρι, ο Μπαράκ Ομπάμα σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. 17 φορές μέσα σε μια βδομάδα μπήκε και βγήκε στο Air Force One, το προεδρικό αεροσκάφος, προκειμένου να απευθυνθεί στα πλήθη και να προσελκ��σει ψηφοφόρους. Εννιά λόγους έχει εκφωνήσει μέσα σε έξι μέρες. Στη Φιλαδέλφεια μίλησε ίσως για τελευταία φορά ως ηγετική πολι��ική φυσιογνωμία.

Στην τελευταία ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, δεν υπήρχαν λαμπερά αστέρια του Χόλυγουντ ούτε η σύζυγός του, Μελάνια. Η υπόλοιπη οικογένεια του, όμως, ήταν εκεί για να τον στηρίξει.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν χρειάζεται διάσημους για να εκλεγεί. Οι κάλπες θα ...μιλήσουν και θα φανεί αν τελικά οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι βρήκαν στόχο.