​Δύο μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ βγήκε η απόφαση για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

have-brad-pitt-and-angelina-jolie-just-secretly-adopted-their-7th-child-788633.jpg
Η Αντζελίνα Τζολί θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών, έπειτα από συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο ηθοποιών, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της αμερικανίδας σταρ.

Η συμφωνία, που είναι οικειοθελής, προβλέπει τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, να συνεχίσουν τις «θεραπευτικές επισκέψεις» στον πατέρα τους επί του παρόντος, χωρίς να είναι σαφές τι συνεπάγονται αυτές οι θεραπευτικές επισκέψεις.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν ενθαρρύνει το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία τω�� παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα τους, ενώ θα συνεχίσουν να έχουν "θεραπευτικές" συναντήσεις με τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς, καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

389CDF9400000578-3798575-The_brood_They_have_six_children_Maddox_aged_15_Pax_aged_12_Zaha-a-57_1474387470478.jpg
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο ότι τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και αν��λικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υπάρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να βοηθηθεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος του Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει.

article-2058882-0EB69A0800000578-840_964x781.jpg
Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο λίγες ημέρες την εμπλοκή του Πιτ σε διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης με την οικογένειά του. Η ίδια είχε επικαλεστεί ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου και δικηγόρος είπε τότε ότι η Αντζελίνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου προκειμένου να διαφυλαχθεί «η υγεία της οικογένειας».

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται μνεία για έρευνα κοινωνικών λειτουργών για παιδιά σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροπλάνο.

Η συμφωνία δεν έχει κατατεθεί στο διαζύγιο του ζεύγους και μπορεί να μην είναι η τελική ρύθμιση για την επιμέλεια των παιδιών.

Πιτ και Τζολί κατέληξαν σε μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους στα τέλη Σεπτεμβρίου, η οποία προβλέπει ορισμένες επισκέψεις του Πιτ στα παιδιά. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε θεραπευτές. Ο ηθοποιός ζήτησε την Παρασκευή την κοινή κηδεμονία των παιδιών.

Ο Πιτ κατηγορείται για καταχρηστική σ��μπεριφορά σε βάρος του 15χρονου γιου του Μάντοξ κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μέσα στο αεροπλάνο, ωστόσο οι αρχές δεν ενημερώθηκαν όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Μινεσότα. Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι το περιστατικό ερευνάται από τις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών και της οικογένειας.


Διαβάστε επίσης:

ΑΥΤΗ είναι η πρώτη κίνηση του Μπράντ Πιτ εναντίον στην Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Το ΠΟΥΛΑΝΕ το σπίτι! Πόσα θα πάρουν;

Κ��ΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑ - Κακοποιούσε λεκτικά τα παιδιά του ο Μπραντ Πιτ;

Μπραντ Πιτ είναι αυτός, πώς να ξεχαστεί; - Η Τζολί δηλώνει ότι της λείπει