Την άλλη πλευρά του Χόλιγουντ, την πιο σκοτεινή, αποκάλυψε η Μίλα Κούνις.

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανοιχτή επιστολή, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε ο Guardian, ένας παραγωγός, τον οποίο δεν κατονόμασε την εκβίασε όταν αρνήθηκε να ποζάρει ημίγυμνη για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού προκειμένου να προωθήσει την ταινία στην οποία συμμετείχε.

spl1325662_005.jpg
«Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη» την απείλησε ο παραγωγός, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε και όπως τόνισε: «Ο κόσμος δεν τελείωσε. Η ταινία έφερε πολλά χρήματα και ξαναδούλεψα σε αυτήν την πόλη, ξανά και ξανά... Αυτό που ίσως δεν είχε συνειδητοποιήσει ποτέ αυτός ο παραγωγός είναι πως περιέγραψε ακριβώς τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αν��ιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο».

spl1379581_001.jpg
Η σύζυγός του Άστον Κούτσερ, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί τους, αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της την έχουν προσβάλει, την έχουν παραγκωνίσει, την έχουν πληρώσει με λιγότερα χρήματα, την έχουν αγνοήσει ή την έχουν μειώσει επειδή είναι γυναίκα.

«Έμαθα πως για να πετύχω σαν γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία έπρεπε να παίζω με τους κανόνες των αντρών. Αλλά όσο μεγάλωνα και όσο περισσότερο δούλευα, τόσο καταλάβαινα πως είναι ανοησίες» ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων.