Όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για το φετινά Χριστούγεννα και να δίνουν στη δημοσιότητα τα διαφημιστικά τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι, όπως ο οίκος Burberry που αντί για διαφήμιση, γύρισε… ταινία μικρού μήκους, αποτίοντας με τον τρόπο αυτό φόρο τιμής στον ιδρυτή του οίκου, Thomas Burberry.

Μια τόσο δυνατή παραγωγή δεν θα μπορούσε να μην έχει και δυνατούς πρωταγωνιστές: έτσι επιστρατεύτηκαν, η Σιένα Μίλερ, η Λίλυ Τζέιμς, ο Ντομναλ Γκλίσον και ο Ντομινίκ Γουέστ για το 3λεπτο τρέιλερ της ταινίας με τίτλο «The Tale of Thomas Burberry» που υπογράφουν ο Ματ Τσάρμαν και σκηνοθετεί ο Ασίφ Καπαντια.

Ο Ντομναλ Γκλίσον ενσαρκώνει την iconic προσωπικότητα του Τhomas Burberry, ενώ η Σιένα και η Λίλυ υποδύονται την μητέρα των παιδιών του και την πιλότο Betty Dawson, αντίστοιχα (και οι δύο είναι μη πραγματικοί χαρακτήρες).

Ο Γουέστ υποδύεται τον πολικό εξερευνητή και προστάτη του οίκου Burberry, Ernest Shackleton, του οποίου η αποστολή στην Ανταρκτική το 1914 αποτελεί και το βασικό θέμα της ταινίας.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, θέλαμε όσο γιορτάζουμε την 160η επέτειο του οίκου , θέλαμε να πούμε την ιστορία του Thοmas Burberry, δηλαδή του πρωτοπόρου, ιδρυτή και δημιουργού που κρύβεται πίσω από την διάσημη καμπαρντίνα. Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την έντονη ζωή του και στοχεύει να δείξει μερικές από τις γλυκόπικρες στιγμές του σχεδιαστή» δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Christopher Bailey.