Είναι η πιο γνωστή σκηνή της ταινίας «The Notebook», σκηνή που έκανε όλο το γυναικείο πληθυσμό να κλαίει με μαύρο δάκρυ!

Αυτή τη φορά, όμως, ο Ράιναν Ρέινολντς αποφάσισε να κάνει το remake της σκηνής, όχι με κάποια γυναίκα, αλλά με τον παρουσιαστή Κόναν Ο' Μπράιαν που τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή του!

Ο Ρέινολντς σε ρόλο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Ο' Μπράιαν ως… άλλη Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, αντάλλαξαν το παθιασμένο φιλί στην βροχή που είχε γίνει το «σήμα κατατεθέν» της ταινίας.

raian708_0 (1).jpg

«Θυμάσαι εκείνες τις διακοπές που πήγαμε στην Τιχουάνα πριν μερικά χρόνια;» ρώτησε ο 40χρονος ηθοποιός τον Ο' Μπράιαν και συνέχισε: «Ήπιαμε μαζί εκείνο το μπουκάλι αψέντι, ερωτευτήκαμε κι εγώ το μαγνητοσκόπησα», με τον παρουσιαστή του σόου να παίρνει τον λόγο και να δίνει την πάσα για να παίξει το υποτιθέμενο trailer της νέας ταινίας.

kkkkkkkkkkkkkkk.png

Και να ξεκαθαρίσουμε ότι το φιλί το έδωσαν ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν είναι προιόν μοντάζ, κάτι που μετά σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν μέχρι… δακρύων! Όταν, δε, ο κωμικός ρώτησε τον Ρέινολντας πως θα πάει σπίτι του μετά από αυτό, εκείνςο απάντησε: «Δεν θα ξαναπάω ποτέ σπίτι».