Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν της Τετάρτης, της ημέρας δηλαδή που έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου.

Αν και τον τελευταίο καιρό, η υγεία του αγαπημένου ηθοποιού είχε δείξει σημάδια βελτίωσης και είχε επιστρέψει στο σπίτι του, όπου και ξεκουραζόταν, η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Ο σκληρός «Ταξίαρχος Θεοχάρης» που όλοι αγάπησαν μέσα από την καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή», «λύγισε» και έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.

Φαίνεται, βέβαια, ότι ο ίδιος είχε πλήρη αντίληψη της σοβαρότητας της κατάστασής του και για το λόγο αυτό, είχε μοιραστεί με την οικογένειά του μια από τις τελευταίες του επιθυμίες. Ο ηθοποιός, όπως αναρτήθηκε μάλιστα και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από την οικογένειά του, είχε ζητήσει σε περίπτωση που έφευγε από τη ζωή, τα πρόσωπα που τον αγάπησαν και οι θαυμαστές του να μην δώσουν χρήματα για στεφάνια, αλλά να καταθέσουν το ποσό αυτό, κάνοντας δωρεές.

«ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΡΑΙΕΣ ΣΤΑ ΕΞΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ : Τ.Α.Σ.Ε.Η. Κ' ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ», αυτό έγραψαν στο προφίλ του θανόντα, επικοινωνόντας με τον τρόπο αυτό το θέλω του αγαπημένου ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος στον ύπνο του

Μόνο στο star.gr: ��ΠΑΡΑΖΕΙ η Φιλίνη για την απώλεια του κολλητού της Γιώργου Βασιλείου

Γιώργος Βασιλείου: Οι τελευταίες ΦΩΤΟ με την οικογένειά του και η εκδρομή στην Σαλαμίνα

ΘΛΙΨΗ για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου-Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ μηνύματα των φίλων του στο Facebook

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου