Ο «Ταξίαρχος Θεοχάρης» που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την «Καλημέρα Ζωή» τους τελευταίους μήνες έδινε δύσκολη «μάχη» με τον καρκίνο.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους θαυμαστές του.

Το star.gr, επικοινώνησε με την κ. Ελένη Φιλίνη, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη από την απώλεια του αγαπημένου της φίλου και συναδέλφου.

«Τον Γιώργο τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Από τα πρώτα μου κιόλας βήματα. Είχαμε παίξει μαζί στο θέατρο, αλλά και σε μι�� ταινία. Τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα ήταν καλός άνθρωπος αλλά και συνάδελφος. Νοιαζόταν πολύ για την οικογένειά του. Ήταν από τους ανθρώπους που λάτρευε την οικογένειά του και πάλευε γι’ αυτήν», είπε συγκινημένη και πρόσθεσε: «Τον είχα δει πρόσφατα και πίστευα ότι θα τα κατάφερνε. Ήταν και εκείνος αισιόδοξος, αλλά και οι δικοί του άνθρωποι. Το πάλευε! Σήμερα έπαθα σοκ! Δεν το πίστευα, δεν το περίμενα. «Έφυγε» πολύ νέος, είχε να δώσει πολλά ακόμη. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Καλό Παράδεισο και καλό ταξίδι να έχει ο Γιώργος. Κουράγιο στους δικούς του».

Κλείνοντας, η ηθοποιός ανέφερε: «Σε αυτό το ταξίδι της ζωής είμαστε όλοι περαστικοί, το θέμα είναι να ολοκληρώνεται ο… κύκλος και να μην «φεύγουν» πρόωρα οι άνθρωποι, όπως συνέβη με τον Γιώργο».

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου
e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης: