Για τον νέο της δίσκο, «25» αλλά και την επιλόχεια κατάθλιψη, τις περιοδείες, τη σχέση της με το χρήμα αποκάλυψε η Αντέλ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε δε να αποκαλύψει πως θα ήταν πανευτυχής εάν δεν χρειαζόταν ποτέ ξανά να κάνει περιοδεία. «Συνεχίζω να θέλω να βγάζω δίσκους, αλλά θα ήμουν μια χαρά εάν δεν άκουγα ποτέ ξανά (το χειροκρότημα). Κάνω περιοδεία απλά για να συναντηθώ με όλους όσοι με υποστηρίζουν τόσο πολύ. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα» τόνισε η Αντέλ, που έχει τιμηθεί 10 φορές με βραβεία Γκράμι κι είναι γνωστή για τις μπαλάντες της.

1086957_adele00.jpg

Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια και φαίνεται από τη μουσική της, πάντα την προσέλκυε η μουσική που προκαλεί θλίψη: «Έχω μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι πολύ επιρρεπής στην κατάθλιψη. Μπορώ να χαθώ και να απελευθερωθώ από εκείνη με αρκετή ευκολία. Ξεκίνησε όταν πέθανε ο παππούς μου, ήμουν περίπου 10 ετών και μολονότι δεν έχω ποτέ σκεφθεί την αυτοκτονία, έχω υποβληθεί σε θεραπεία» ανέφερε η 28χρονη Βρετανίδα. Και συνέχισε: «Αλλά δεν είχα ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που απέκτησα τον γιο μου και ήρθα αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη».

Μπορεί η γέννηση του γιου της, Άντζελο, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σάιμον Κονέκι, να τη γέμισε χαρά, αλλά βίωσε και επιλόχεια κατάθλιψη πριν από 4 χρόνια. «Αντιμετώπισα μια πραγματικά άσχημη επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου μου και με τρόμαξε... Η γνώση μου σχετικά με την επιλόχεια (κατάθλιψη) συνίσταται στο ότι δεν θέλεις να είσαι μαζί με το παιδί σου. Ανησυχείς μήπως το πληγώσεις. Ανησυχείς ότι δεν κάνεις καλή δουλειά. Ωστόσο εγώ είχα εμμονή με το παιδί μου. Ένιωσα πολύ ανεπαρκής. Ένιωθα ότι θα έπαιρνα τις χειρότερες αποφάσεις στην ζωή μου. Μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά συμπτώματα» περιέγραψε η τραγουδίστρια.

1086960_adele02.jpg

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «25» η Αντέλ, αναφέροντας ότι τα επόμενα τραγούδια της δεν θα μοιάζουν καθόλου με εκείνα που έγραψε για τον δίσκο «21» του 2011, που έχει πουλήσει περισσότερα από 31 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. «Μπορώ να το δω από την οπτική ενός ξένου ότι δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να γράψω τραγούδια τόσο καλά όσο εκείνα του "21", δεν είμαι τόσο ανεκτική όσο εκείνη την εποχή και δεν διαθέτω τον χρόνο να καταρρεύσω όπως τότε. Ήμουν τόσο υπό την επήρεια του αλκοόλ γράφοντας εκείνο τον δίσκο και μια μεθυσμένη γλώσσα είναι μια τίμα γλώσσα» δήλωσε.

1086959_adele01.jpg