Ούτε πότε άρχισε, ούτε πότε τελείωσε η σχέση τους είχε ποτέ επιβεβαιωθεί, αλλά ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης υπήρξαν ζευγάρι είναι μάλλον (;) σίγουρο.

Μπορεί κατά το παρελθόν να μην έκανε δηλώσεις για την ηθοποιό και παρουσιάστρια, ούτε εκείνη για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, αλλά σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αντίνοος μίλησε για το ποια είναι σήμερα η σχέση του με την πρώην αγαπημένη του.

«Την Ντορέττα τη βλέπω πάντα με πολλή αγάπη και με πολύ θαυμασμό. Περιμένω να δω κι εγώ το επόμενο της τηλεοπτικό βή��α, γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι από τους ανθρώπους που τους έχει ανάγκη η τηλεόραση. Πάντα μου αρέσει η Ντορέττα, ότι και να κάνει, όχι μόνο στο πρωινό. Έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους, το ότι δίνεται 100%, δεν ����νει εκπτώσεις. Ό,τι επιλογή και αν κάνει στη ζωή της τη στηρίζει με όλο της το είναι» είπε και εξήγησε ότι οι δυο τους έχουν επικοινωνία: «Γιατί να μην έχουμε επικοινωνία με τη Ντορέττα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, έχουμε μια όμορφη και τρυφερή σχέση με τη Ντορέττα.»