Μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστό μόνο το ότι αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Alexander McQueen. Την Τετάρτη, όμως, ανακοινώθηκε και ποιος θα είναι ο ηθοποιός που ��α υποδυθεί τον εκκεντρικό σχεδιαστή μόδας.

Και το όνομα αυτού… Jack O'Connell!


Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες "Unbroken", "'71" και την τηλεοπτική σειρά "Skins", θα πρωταγωνιστήσει στην βιογραφική ταινία που θα φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Andrew Haigh.

Το σενάριο υπογράφει ο Chris Urch και, όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία θα επικεντρώνεται στις προετοιμασίες του McQueen για την κολεξιόν "Horn of Plenty", ενώ θα αναφέρεται και στην αναδρομική συλλογή για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009 που ήταν εμπνευσμένη από την καριέρα του σχεδιαστή κι έμελλε να είναι η προτελευταία δουλειά του- πριν δώσει τέλος στη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2010. Στοιχεία θα υπάρχουν και από τη βιογραφία του σχεδιαστή "Blood Beneath The Skin" από τον Andrew Wilson, όπως επίσης και σε προσωπική έρευνα του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα.