Μπορεί να είναι διάσημοι και όλα τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και προληπτικοί!

Πολλοί celebrities έχουν τα γούρια τους και μάλιστα δεν το κουνάνε ρούπι αν δεν τα έχουν μαζί τους.

Έχετε την απορία να μάθετε τι…κουβαλάνε πάντα μαζί τους οι stars;

Αν ναι, τότε διαβάστε το παρακάτω θέμα που επιμελήθηκε για εσάς το star.gr!

Η Victoria Beckham είναι από εκείνες που δεν περνάνε κάτω από σκάλα, ενώ όταν βρίσκεται στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας έχει πάνω της κρυστάλλους για καλή τύχη. Τέλος, κάθε φορά που πηγαίνει στη Νέα Υόρκη μένει πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο.Η Jennifer Aniston όταν μπαίνει σε αεροπλάνο έχει ένα θέμα. Η ηθοποιός καθώς ανεβαίνει την σκάλα θέλει να χτυπήσει το αεροσκάφος με το χέρι της. Μπορεί να μην θυμάται από πού το έχει «κολλήσει» αλλά το κάνει πάντα. Βέβαια, η Jennifer Aniston είναι τόσο προληπτική που πέταξε όλα τα κειμήλια από τον γάμο της με τον Brad Pitt π��οκειμένου να στεριώσει η σχέση της με τον Justin Theroux.


O Chris Martin δυο λεπτά πριν βγει στην σκηνή να τραγουδήσει βουρτσίζει τα δόντια του. Ο τραγουδιστής πιστεύει πως αν δεν το κάνει αυτό δεν θα του βγει η φωνή.


Η Cameron Diaz φοβάται το κακό μάτι. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως όλη μέρα κάθε μέρα χτυπάει ξύλο για να ξορκίσει το κακό.


Η Megan Fox είναι προληπτική με το μοβ χρώμα. Η ηθοποιός όταν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο δεν φοράει ρούχα και αξεσουάρ που έχουν μοβ χρώμα.


Τέλος, ο Cristiano Ronaldo κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο είτε για προπόνηση είτε για αγώνα έχει πάνω του ένα φυλαχτό που του είχε δώσει η γιαγιά του για καλή τύχη. Επίσης, μπαίνει πάντα με το δεξί στο γρασίδι , ενώ δεν θέλει να παίζει ποτέ ως αλλαγή, αφού πιστεύει ότι δεν πρόκειται να σκοράρ��ι.


O Colin Farrell έχει ξπδέψει συνολικά 19.000 δολάρια για μια παλιά ζώνη του μπαμπά του! 16.000 για ��α την πάρει πίσω επειδή την είχαν κλέψει, και άλλα 3.000 για να την επισκευάσει, μιας και θεωρούσε πως αυτή η ζώνη ήταν «τυχερή»!

Farrell.jpg
Το «γούρι» της Heidi Klum δεν θα το πιστεύετε. Το μοντέλο, κουβαλά μια σακούλα με τα… παιδικά της δόντια. Μάλιστα μια φορά της είχε πέσει ένα μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσει τις αεροσυνοδούς να το βρουν!

Klum.jpg
Η Lindsay Lohan πά��ι, το 2011 κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο κολιέ αξίας 3.000 δολαρίων, με ένα τεράστιο μάτι και το έβαλε στο δικαστήριο προκειμένου να της φέρει καλοτυχία. Μόνο που δεν «δούλεψε» και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 120 ημερών! Lohan.jpg


Ναι ο David Βeckham μπορεί να έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και βραβεία αλλά τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία του; Μα φυσικά το γούρι του είναι τα -καινούργια πάντα- Emporio Armani εσώρουχα του!
newego_LARGE_t_821_10092284_type13085.jpgΕπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου