Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Μιράντα Κερ έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στο Μαλιμπού, με θύμα τον σωματοφύλακά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Radaronline, ο Σάουν Χέιγουντ, όπως ονομάζεται ο δράστης, προσπάθησε να μπει στην πολυτελή βίλα όταν μέσα δεν βρισκόταν εκείνη, αλλά… έπεσε πάνω στον σωματοφύλακά της. Μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί και αμέσως κλήθηκε οι αστυνομικές αρχές.

«Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει εδώ στο Μαλιμπού», ανέφερε αρχικά ο Κρεγκ Μουρ, γείτονας του σουπερμόντελ και συνέχισε: «Υποθέτω συμβαίνει παντού, αλλά εμείς εδώ στη γειτονιά δεν το έχουμε συνηθίσει».

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι θέλησε απλά να παραδώσει ένα γράμμα, αλλά όταν είδε τον φύλακα, άρπαξε το μαχαίρι του, τον τραυμάτισε στο πρόσωπο και τον μαχαίρωσε, με τον σωματοφύλακα να απαντάει με πυροβολισμό.

Και ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αλλά και αυτή της επίθεσης με θανατηφόρο όπλο και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία του μαχαιρωμένου σωματοφύλακα, από το αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ.

Όπως φαίνεται, ο σωματοφύλακας του πρώην αγγέλου της Victoria's Secret βρίσκεται αιμόφυρτος στο πάτωμα.

mos.jpg