Τελικά τι γίνεται με αυτό το ζευγάρι; Κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη! Από τη μία, γράφεται ότι η Αντζελίνα Τζολί που ήταν εκείνη που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για αυτή της την απόφαση, από την άλλη, ο Μπραντ Πιτ κατηγορείται εκ νέου – αυτή τη φορά - για λεκτική κακοποίηση των παιδιών του.

Μάλιστα, αν και η έρευνα είχε ολοκληρωθεί και ο Μπραντ είχε βγει… λάδι – για την ώρα -, τώρα οι αρχές ξαναρχίζουν την έρευνα μετά από νέες «κατηγορίες κλειδί».

Η επιθετική συμπεριφορά του Χολιγουντιανού ηθοποιού ήταν και η αφορμή να τον χωρίσει η Αντζελίνα, μιας και τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε το γιο τους, Μάντοξ σε πτήση από την Γαλλία, κάτι που υπάρχει και σε βίντεο!

Η έρευνα, όπως γράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, παίρνει παράταση από την Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας του Λος Αντζελες μετά από τις νέες καταγγελίες για λεκτική κακοποίηση.

«Πλέον, η Υπηρεσία παίρνει συνεντεύξεις για να καθοριστεί αν υπάρχουν μαρτυρίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Πιτ, ενώ αναζητούνται και άλλοι που γνωρίζουν οτιδήποτε για το θέμα. Αυτό περιλαμβάνει νταντάδες, μέλη του προσωπικού και άλλους», ανέφερε πηγή στο In Touch και συνέχισε: «Το FBI, έχει ήδη συνομιλήσει με την Αντζελίνα Τζολί και μερικά από τα παιδιά, εκτός από το πλήρωμα του αεροπλάνου, όπου και ξεκίνησε η διαμάχη Πιτ-Μάντοξ».

Αν το FBI καταλήξει πως υπάρχει πιθανή κακοποίηση των παιδιών, τότε η υπόθεση θα πάει στην Εισαγγελία των ΗΠΑ για να εξετάσει τις αποδείξεις και να αποφασίσει αν θα διωχθεί ο σταρ του Χόλιγουντ.


Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ είναι αυτός, πώς να ξεχαστεί; - Η Τζολί δηλώνει ότι της λείπει

Διαζύγι�� Μπραντζελίνα:Οι πράκτορες του FBI χτύπησαν την πόρτα της Τζολί!

Το διαζύγιο με την Jolie «κόστισε» στον Pitt τον γιο του Μάντοξ