Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Καίτη Φίνου μιλώντας στην εφημερίδα Freddo αποκαλύπτοντας ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας και μετά από ένα περιστατικό όπου την έβρισαν στη δουλειά της...

«Μια φορά έτυχε να με βρίσουν σε δουλειά όπου έκανα δημόσιες σχέσεις. Και ξαφνικά, εντελώς ασυναίσθητα, βρέθηκα από εκεί που καθόμουν μέσα στο μαγαζί να είμαι έξω από το μαγαζί και να μου ρίχνουν νερό για να με συνεφέρουν. Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Εγώ όμως δεν θυμόμουν τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:«Από τότε, λοιπόν, σε οποιοδήποτε σπίτι και αν μένω, έχω πάντα τα παντζούρια κλειστά και βάζω μάλιστα και ένα βαρύ αντικείμενο μπροστά. Γιατί πες ότι μου έρχεται να βουτήξω, τουλάχιστον να με προλάβουν ή να συνειδητοποιήσω τι κάνω».
newego_LARGE_t_641_106813537.JPG
Όσο για το αν της έχει ξαναπεράσει από το μυαλό η ιδέα της αυτοκτονίας είπε: «Ναι μου έχει ξαναπεράσει αυτή η ιδέα. Όμως λέω: άντε και αυτοκτόνησα. Δεν θα κάνω αυτά που θέλω, αλλά αν τελικά δεν σκοτωθώ και μείνω παράλυτη; Να ταλαιπωρώ τους δικούς μου ανθρώπους;»