Ήταν ένα από το πιο όμορφα, πιο λαμπερά και πιο στυλάτα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Ο λόγος για την Ιρίνα Σάικ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που «συγκλόνισαν» όταν πριν από μερικά χρόνια ανακοίνωσαν ότι η «ασυμφωνία χαρακτήρων» τους οδηγεί στο χωρισμό.

Από τότε, εκείνη χρεώθηκε διάφορες σχέσεις μεταξύ των οποίων και έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο και εκείνος είχε τεράστια ζήτηση ως εργένης!

nintchdbpict000274139373.jpg

Μάλλον όμως σταμάτησε να είναι γιατί – αν και ο ίδιος ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει κάτι, παρόλο που εκείνη μιλάει ανοιχτά για τη νέα της σχέση – οι φήμες τον θέλουν να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Κριστίνα Πέριτς.

Και για όποιον θελήσει να την… γκουγκλάρει για να δει «τι εστι Κριστίνα», μάλλον θα «τρομάξει» από την εκπληκτική της ομοιότητα με την πρώην αγαπημένη, Ιρίνα Σάικ.

perick6.jpg

Η ομοιότητα είναι τέτοια που θα μπορούσε κανείς να πει ότι η 20χρονη Σέρβα θα μπορούσε να είναι η «χαμένη δίδυμη αδερφή» της Ρωσίδας καλλονής.

Τα κοινά χαρακτηριστικά τους στο πρόσωπο βγάζουν μάτι: σαρκώδη χείλη και χρώμα ματιών «καρμπόν» έχουν τα δύο κορίτσια. Μάλιστα, και η ίδια η Κριστίνα έχει παραδεχτεί την ομοιότητά της με τη�� Σάικ. «Η πρώτη φορά που με είδε ο Ντέιβιντ (ο make-up artist που τους σύστησε) μου είπε, πως έπρεπε να με γνωρίσει στον Ρονάλντο. Πως μοιάζω πάρα πολύ με την Ιρίνα και σίγουρα θα του αρέσω», είπε η νεαρή.

perick7.jpg