​Ήταν να μην παραδεχτούν τον έρωτά τους! Από την στιγμή που μίλησαν για την μακροχρόνια σχέση τους δεν σταματούν να εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους!

cover48.jpg
Ο λόγος; Για τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη… Αυτή την φορά έδωσαν την πιο full in love κοινή τους συνέντευξη στο Down Town.

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε μια ερωτική εξομολόγηση για την Σμαράγδα Καρύδη.

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει» είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

karydhA.jpg
Εκείνη με την σειρά της είπε για τον Θοδωρή:

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους».
Coverstory3A.jpg