Τα έντυπα τον ήθελαν να χωρίζει από την εδώ και 28 χρόνια σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά τελικά η αγάπη και η… αλήθεια κέρδισαν.

Ο Τομ Χανκς είχε κινηθεί νομικά ενάντια σε δύο ταμπλόιντ, που τον ήθελαν να ξαναγίνεται εργένης και όλα δείχνουν ότι κέρδισε αυτή τη «μάχη».

395BE70700000578-3836897-image-a-9_1476382440565.jpg

Συγκεκριμένα, το National Enquirer και το Star Magazine, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ήθελαν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε νέα αγκαλιά και να ζει τον έρωτα με συμπρωταγωνίστριά του: το ένα αναφερόταν στην Μεγκ Ράιαν και το άλλο στην Φελίσιτι Τζόουνς. Με την πρώτη γνωρίστηκε στις δεκαετίες του '90 στα γυρίσματα των «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας», ενώ με τη Τζόουνς πιο πρόσφατα, μιας και είναι η συμπρωταγωνίστριά του στη νέα του ταινία, «Inferno».

Και μιας και ο Χολιγουντιανός αστέρας δικαιώθηκε στις δικαστικές αίθουσες, τώρα τα 2 ταμπλόιντ αναγκάζονται να απολογηθούν.

Όπως ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωσή του, στο παρελθόν γελούσαν με τα ταμπλόιντ που προανήγγειλαν το διαζύγιό τους, γιατί τα δημοσιεύματα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όμως, όλα φαίνεται ότι έχουν τα όριά τους και… άνθρωποι είναι και αυτοί, πόσο να αντέξουν; Έτσι, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και βάλουν φρένο μην μπορώντας άλλο να τα ανεχθούν.

«Δεν είχαμε πρόθ��ση να δημοσιεύσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει οποιοδήποτε είδους ανάρμοστη σχέση με την Μεγκ Ράιαν, ή ότι χωρίζει με την Ρίτα Γουίλσον», ανέφερε η ανακοίνωση του Nation Enquirer στην ιστοσελίδα του. Την ίδια ανακοίνωση έβγαλε και το Star Magazine, για το δημοσίευμα ότι ο Χανκς έχει σχέση με την Φελίσιτι Τζόουνς.