Μικρό διάλειμμα από τη φωτογράφηση για την θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», στην οποία και θα πρωταγωνιστεί τον φετινό χειμώνα η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» από το backstage της φωτογράφισης και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δικά της επαγγελματικά, αλλά και για την πολιτική!

«Δουλεύω όποτε μου κάνει κέφι πια, έχω αυτή την πολυτέλεια. Εγώ σταμάτησα και για 8 χρόνια το θέατρο, από μια αγανάκτηση από διάφορα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στο χώρο μου και είπε σταματάω και 8 χρόνια δεν έπαιξα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Όσο για το αν το πολιτευτεί είναι κάτι που περνάει από το μυαλό της; «Βεβαίως και το ξέρω ότι μπορώ. Να σας πω τι γίνεται. Ναι, αναρωτιόμουν πώς γίνεται να ψηφίζουν αυτόν τον άνθρωπο που είναι ηθοποιός αλλά δεν είναι τίποτα, που δεν τον εκτιμούμε εμείς στον χώρο μας, που είναι ένα μηδενικό. Μπαίνει μες στο σπίτι του απλού κόσμου, τον βλέπει στην τηλεόραση και βάζει έναν σταυρό. Βεβαίως θα έβγαινα άμα έβαζα, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Πρώτα απ’ όλα θα ντρεπόμουν να πηγαίνω κάθε 15 μέρες να παίρνω τα λεφτά του ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρω τίποτα», είπε.