​Αχώριστοι είναι η Λίντσεϊ Λόχαν και ο Ντένης Παπαγεωργίου! Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο λίγο μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της.

Τα τρυφερά τετ α τετ τους, έκαναν το γύρο του κόσμου, όμως η ίδια η ηθοποιός φαίνεται να αρνείται την ερωτική το��ς σχέση.

«Όχι πια σεξ μόνο φίλοι; Δεν νομίζω», είπε ο Ντένης Παπαγεωργίου γελώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εφημερίδα Freddo. Ο γνωστός επιχειρηματίας, μιλώντας για τη σχέση τους, φρόντισε ουσιαστικά να διαψεύσει την star του Hollywood.

Όπως φαίνεται η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας δεν είναι μόνο συνεργάτες για το club LOHAN, που άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο που μας πέρασε.

Ακόμα, ο Ντένης Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως στόχους τους ήταν να έρθει όλη η καλή Αθήνα στο μαγαζί.

«Με τη Lindsay είμαστε συνέταιροι στο κλαμπ, με έναν ιδιότυπο τρόπο που έχει να κάνει και με το αγγλικό δίκαιο, και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες», τόνισε και συμπλήρωσε: «Αφού ήταν καλή η αρχή θα πάμε και στη συνέχεια των επιχειρηματικών σχεδίων μας. Επόμενος σταθμός για “Lohan Club” είναι η Κωνσταντινούπολη και θα έχουμε και συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Έλληνας επιχειρηματίας παραδέχεται: «Με την Λίντσεϊ Λόχαν μας ενώνει το σεξ» - Είναι ζευγάρι!

"SHUT THE FUCK UP" - Ετσι καλωσόρισε η Λίντσεϊ Λόχαν τους θαμώνες του νέου της κλαμπ