Σάκης, Πάολα και Τάμτα. Η πιο εκρηκτική σύμπραξη αυτού του χειμώνα είναι γεγονός στο «Κέντρο Αθηνών».

Καθένας από τους πρωταγωνιστές του νέου νυχτερινού σχήματος αναμφισβήτητα σφύζει από ενέργεια και το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως «εκρηκτικό».

Φυσικά, η Τάμτα δεν θα μπορούσε να υποδεχθεί τη νέα σεζόν χωρίς να κάνει μερικές αλλαγές - όπως μας έχει συνηθίσει – στο look της.

Αυτή τη φορά, τα μαλλιά της είναι κοντά, κατσαρά και το χρώμα τους σε γήινους τόνους.

Όμως, η κριτής του X Factor δε αναφέρθηκε μόνο για το πώς είναι να είσαι fashion icon και να δημιουργείς τάσεις, αλλά και μίλησε μόνο στο star.gr για τη συνεργασία της με τον Σάκη, την Πάολα, την παίκτρια του μουσικού σόου, Τάνια Μπρεάζου που έχει μαζί της, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της. «Ακούει, της αρέσει να τη συμβουλεύεις, είναι έτοιμη, μαχήτρια, έχει όλα τα καλά, που χρειάζεται αυτή η δουλειά γενικώς», είπε για την παίκτριά της, Τάνια Μπρεάζου και συνέχισε: «Μόνο χαρούμενη μπορεί να με κάνει το ότι θα βρεθούμε μαζί από σκηνής. Όταν τη βλέπω, καταλαβαίνω ότι δεν έχω βγει από το ρόλο του κριτή και θα χρειαστεί χρόνος για να βγω από αυτό το ρόλο».

Στα μάτια της Τάνιας, η Τάμτα βλέπει εν μέρει και τον εαυτό της. «Προέρχεται και εκείνη από άλλη χώρα, τραγουδάμε το ίδιο είδος, αλλά δεν το έχω δει τόσο αναλυτικά. Τη βλέπω ΄δικιά μου’, δεν ξέρω αν βλέπω τον εαυτό μου. Θα το σκεφτώ τώρα!».

«Χαίρομαι πολύ», είπε όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που για πολλές γυναίκες είναι fashion icon. «Οι καλλιτέχνες το έχουν αυτό. Δε θεωρώ ότι είναι βάρος κάτι τέτοιο, είναι χαρά. Μεγάλη χαρά κιόλας. Ξέρω το κάθε look που κάνω, περίπου καταλαβαίνω ποιο κοινό θα αγγίξω. Όταν εμφανίστηκα με ροζ μαλλί, ήξερα ότι θα αφορά στα μικρά κορίτσια πολύ παραπάνω από ότι σε κάποιο άλλο κοινό. Ετσι είμαι εγώ, δεν το κάνω επίτηδες. Μπορώ να είμαι και αυτό και αυτό και αυτό…».

Τι είναι αυτό όμως την κάνει να αγαπάει τόσο τις αλλαγές, ώστε να έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι της τη φράση «make a change» («κάνε μια αλλαγή»); «Όλα όσα έχω κάνει ήθελαν πολύ υπομονή από εμένα, ήταν άνθρωποι από πάνω μου για πολλές ώρες για να γίνουν αυτές οι αλλαγές, όπως καταλαβαίνεις, αλλά εγώ εκεί, κάθισα να το κάνω. Μη σου πω ότι θεωρώ ότι είναι και απαραίτητο για έναν καλλ��τέχνη που υπηρετεί το ποπ είδος. Παλιά υπήρξαν πολλές πιο extreme εμφανίσεις καλλιτεχνών, στο εξωτερικό ειδικά, για την εποχή τους. Ίσως στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ανοιχτοί στις αλλαγές, ίσως είναι πιο συντηρητικοί. Ίσως για αυτό να ‘φωνάζει’ πιο πολύ αυτό που κάνω εγώ».

Δήλωσε υπομονετική προκειμένου να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της. Πόσο υπομονή κάνει στην υπόλοιπη ζωή της; «Θεωρώ ότι έχω πάρα πολύ υπομονή. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια, καταλαβαίνω ότι όσο μεγαλώνω, λίγο αλλάζει αυτή η υπομονή. Νομίζω ότι οι άνθρωποι κατά βάθος δεν αλλάζουν. Απλά κάνουν προσπάθεια συνεχώς να εξελίσσονται, τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω, θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι έχω πολύ χρόνο ακόμα και θα ήμουν ανόητη αν έλεγα ότι δεν έχω πολύ δουλειά ακόμα να κάνω με τον εαυτό μου».

image1.JPG

Ποια είναι η αντίδρασή της στις κριτικές που δέχεται, ειδικά στα social media, στα οποία είναι και ιδιαιτέρως ενεργή; «Δεν έχω πρόβλημα με τις κριτικές, δεν δέχομαι ρατσιστικά σχόλια και ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, γιατί υπάρχει πολύ θέμα με τον ρατσισμό. Παρόλο που έρχομαι από άλλη χώρα, δεν το έχω νιώσει. Από εκεί και πέρα με νοιάζει να μην περάσει το ηθικό θέμα και να μην πάει σε προσωπικό επίπεδο. Οτιδήποτε αφορά στη δουλειά μου, ακόμα και κακόβουλο comment αλλά να αφορά καθαρά τη δουλειά μου, είναι οκ», είπε η τραγουδίστρια συμπλ��ρώνοντας ότι είναι πολύ σπάνιο το να μπει σε πειρασμό να απαντήσει και δεν το κάνει.

Όταν, δε, θεωρεί ότι κάποιος είναι εμπαθής μαζί της; « Όταν δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό το σχόλιο, νομίζω ότι δεν υπάρχει και λόγος αυτοί οι άνθρωποι να σε ακολουθούν και να τους αφήνεις να σου αφήνουν αυτά τα σχόλια. Οπότε τότε, μπορείς να κάνεις ένα μπλοκ και τέλος!»

Αυστηρός κριτής είναι και η κόρη της, η οποία όμως «μου τα λέει με το σωστό τρόπο. Είναι πλέον σε μια ηλικία που αυτή η παιδικότητα φεύγει, ωριμάζει. Αυτό που μπορεί ένα παιδί αυθόρμητα να σου πει, το κακό σχόλιο, τώρα πλέον βρίσκει πιο σωστούς τρόπους για να το κάνει, αν και πλέον πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχει χρειαστεί να μου βάλει χέρι τελευταία!».

Τέλος, είπε ότι η δική της απάντηση για τον νέο κύκλο του X- Factor είναι θετική, ωστόσο «είναι το γνωστό πρόβλημα με τις άδειες, αλλά θα το ήθελα ξανά. Οι πιθανότητες να είμαι στο xfactor εξαρτώνται από τις πιθανότητες να υπάρχει το show και το κανάλι».
Της Κάσση Φιλιππιτζή