Το φετινό χειμώνα η Πάολα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά, αν και σε πολλούς αυτό το σχήμα ακούγεται «παράταιρο», μιας και ο ένας είναι ο απόλυτος Έλληνας ποπ σταρ και εκείνη η πιο… εντυπωσιακή (παρουσία και) λαϊκή φωνή της γενιάς της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η «πιο hot λαϊκή τραγουδίστρια», όπως τη χαρακτήρισε ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε το σχήμα #stardome που ξεκινάει την Παρασκευή στο «Κέντρο Αθηνών» και θα ανεβάζει τους ρυθμούς της νυχτερινής Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το star.gr έδωσε το «παρών» και η Πάολα μίλησε αποκλειστικά για το πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη η περσινή σεζόν, τη συνεργασία ��ης με τον Σάκη, το αδερφάκι που θέλει να χαρίσει στον κόρη της Παολίνα και πολλά ακόμα…

14725252_10153970689426463_1652300454_o.jpg

Η περσινή σεζόν δεν ήταν δύσκολη μόνο κατά το κλείσιμό της (στιγματίστηκε από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης με τον οποίο εμφανιζόταν τον περσινό χειμώνα), αλλά «και η αρχή της. Ήταν δύσκολο γενικά», είπε η τραγουδίστρια, αναφερόμενη με τον τρόπο αυτό και στο θάνατο του πατέρα της, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που απόρησαν αν η Πάολα θα είχε «κουράγιο» να ανεβεί και πάλι στη σκηνή και να κάνει αυτό που της είναι γνώριμο τόσα χρόνια: να καταπλήξει τα πλήθη τόσο με την παρουσία, όσο και με την εκρηκτική της ενέργεια.

«Εγώ θα ήθελα να ήμουν μακριά κι άλλο, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, οι συνεργάτες μου; η ίδια η δουλειά μου; με τραβάει πίσω…», είπε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι εργασιοθεραπεία, αλλά «αγάπη προς το αντικείμενο και σεβασμός προς τους συνεργάτες μου». Η δύναμη για να μπορέσει να βγει ξανά στη σκηνή, σα να μην έχει συμβεί τίποτα πηγάζει «από την ίδια την ψυχή και από τον καλό Θεούλη μου. Δεν περίμενα καν αυτό που έζησα, οπότε… Δεν σκεφτόμουν καν πώς θα μπορέσω να καταφέρω όλο αυτό που κατάφερα. Είναι σα να μην ο έζησα, είναι σαν ένας κακός εφιάλτης».

14571823_10153970689646463_1667196206_o.jpg

Το νέο της κομμάτι έχει τίτλο «Θυμός». Τι θυμώνει, όμως, την Πάολα; «Τίποτα. Ειλικρινά τίποτα. Στιγμιαία θυμώνει και η Πάολα, με θυμώνει η αχαριστία και η ασέβεια. Με τρελαίνει δεν με θυμώνει. Ο θυμός είναι λίγος μπροστά σε αυτό που νιώθω. Με εξοργίζει», προσθέτοντας για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ότι της είναι πιο εύκολο να πετάξει μολότοφ, παρά να πάει να ψηφίσει: «Θυμός. Με αυτά που ζούμε λογικό είναι».
Όσο για το αν τελικά υπάρχει… σωτηρία; «Σωτηρία είναι η αγάπη τελικά!».

Δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στην κόρη της, Παολίνα, αλλά και στην επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα. «Πάντα από μικρή ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Καλώς έκανα το ένα, πολύ μικρή όταν ήμουν, αυθόρμητα και τρελά ερωτευμένη. Θα ήθελα άλλα δύο παιδάκια, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μακάρι να τα είχα έτοιμα από τότε», είπε και συνέχισε: «Σίγουρα δεν είναι η δουλειά που με κρατάει πίσω. Το παιδί δεν είναι αστείο πράγμα. Είναι ένα κεφάλαιο τεράστιο και απόλυτα σοβαρό. Οπότε θέλει σκέψη αν μπεις στη διαδικασία να φέρεις άλλο ένα αγγελούδι στον κόσμο. Μου εύχομαι κάποια στιγμή να μου βγει και να το κάνω».

Με τη σειρά μας της το ευχόμαστε και εμείς!


Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε επίσης: