Η χαλαρή διάθεση, η τρέλα και η κεφάτη ατμόσφαιρα συνθέτουν κάποια από τα συστατικά του video clip για το νέο τραγούδι του Βασίλη Μπαμπούνη με τίτλο: «Γάτος στην Εκάλη»!

g5.jpg
(Βασίλης Μπαμπούνης-Αλέξανδρος Τρανουλίδης-Αναστάσης Κολοβός- Γεράσιμος Γεννατάς)
Το star.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.
g4.jpg

Εκτός από ερμηνευτή, στο video clip πρωταγωνιστούν ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Αναστάσης Κολοβός και ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης, οι οποίοι επιστράτευσαν το χιούμορ τους και όχι μόνο, για ένα δυνατό αποτέλεσμα.
g2.jpg

Ο «γάτος» της ιστορίας είναι ένας διαχρονικός ήρωας της καθημερινότητας που αντιπροσωπεύει τον καθένα από εμάς σε μια εποχή που είναι γεμάτη φόρους αλλά και χρέη!
g1.jpg
Το συγκεκριμένο τραγούδι κινείται με έξυπνο τρόπο ανάμεσα στα όρια του αιχμηρού και του αστείου.
g6.jpg

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Γεννατάς υποδύεται μια αρχέτυπη μορφή εξουσίας που όπως είπε στο star.gr, o Bασίλης Μπαμπούνης «είναι λίγο παρανοϊκή που κάνει τη ζωή τη δική του ζωή και αυτή της μπάντας, δύσκολη. Ωστόσο, στο τέλος τα πράγματα αλλάζουν… θα δείτε πως και με ποιον τρόπο»!
g8.jpg
(Βασίλης Μπαμπούνης-Γεράσιμος Γεννατάς)

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο μουσικός και τραγουδοποιός έχει κυκλοφορήσει δυο δισκογραφικές δουλειές (Τα Παράξενα Πουλιά Δεν Πετάνε και Εγώκερως) από το σχήμα «Αυλός» που στηρίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τα γυρίσματα του video clip, έγιναν την περασμένη εβδομάδα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέφανου Δανιηλίδη, αλλά δεν ήταν…εύκολη υπόθεση, αφού τα πειράγματα ανάμεσα στον Γεράσιμο Γεννατά, τον Αναστάση Κολοβό και τον Αλέξανδρος Τρανουλίδη έδειναν και έπαιρναν.

g11.jpg
(Βασίλης Μπαμπούνης)

Τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού τους υπογράφει ο ίδιος ο Βασίλης, ο οποίος όπως μας ανέφ��ρε χαρακτηριστικά το κρατούσε στο συρτάρι για περίπου τρία χρόνια, ωστόσο τώρα ήρθε η στιγμή να κυκλοφορήσει.
g9.jpg

Ο «Γάτος στην Εκάλη» κυκλοφορεί από την Minos EMI, ενώ το clip αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου!

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου