​Λίγο πριν ξεκινήσει ξανά τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα, η Πάολα έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στις πίστες, την επιθυμία της να είχε κι άλλα παιδιά και αποκάλυψε πως δεν ψηφίζει.

«Δεν είμαι πολιτικοποιημένη. Δεν ψηφίζω. Κακό αυτό. Ξέρεις κάτι; Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όχι από αυτούς, από εμάς τους ίδιους, να πάω να ψηφίσω. Μα εμείς κοιμόμαστε όρθιοι όλοι. Δεν το δέχομαι το «μας ψεκάζουν». Όταν βλέπεις την γκόμενα σου με άλλον γιατί γίνεσαι θηρίο, που να μην πω τι κάνει στην γκόμενα σου. Εκεί πέρα που μας κάνουν όλους το ίδιο πράγμα, γιατί δεν αντιδράς; Ο ψεκασμός δεν ισχύει όταν σου παίρνουν τη γκόμενα; Λοιπόν, για αυτό δεν πάω να ψηφίσω. Πάω όμως άνετα να πετάξω μια μολότοφ. Άνετα. Θα μου πεις τι είναι αυτό που λες τώρα, είσαι χαζή; Όχι είμαι αντιδραστικό παιδί.»

Στην ερώτηση τι θα ήθελε να είχε κάνει ακόμα στην ζωή της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω δυο παιδιά ακόμα!»

Για την καθημερινότητά της είπε: «Δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου για καφέ! Δεν μου ταιριάζει. Είμαι του σπιτιού εγώ γενικά. Είμαι καθαρίστρια, είμαι όλα αυτά… Μου αρέσει να μαγειρεύω, να καθαρίζω και μετά να κάθομαι και να βλέπω ταινία του Χατζηχρήστου!»