Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου και η μητέρα της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το παιδί της «έφυγε» από τη ζωή. Χιλιάδες ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό της.

«Το παιδί μου έγινε ένας άγγελος. Μα να ζω εγώ και να πεθάνει το παιδί μου; Είναι τραγικό. Γιατί μου το έκανε αυτό; Να έπιανα το χεράκι της ήθελα. Πηγαίνω και βλέπω ένα παιδί μέσα στον τάφο. Τι θέλετε να πω γι’ αυτό; Εγώ έπρεπε να ήμουνα σ’ αυτή τη θέση και όχι το παιδί μου. Μας τα έκρυβε όλα αυτά που είχε επειδή δεν ήθελε να μας πικράνει. Όλα ��όνη της τα αντιμετώπιζε και δεν μας έλεγε τίποτα. Ήμασταν κοντά της» είπε ξεσπώντας σε κλάματα η Ελευθερία Αποστόλου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και πρόσθεσε:

«Μία μέρα πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο με όση δύναμη είχε. Τη ρώτησα και μου είπε πως πονάει ο λαιμός της. Την είχα δει αδύνατη αλλά δεν της είπα τίποτα για να μην την στενοχωρήσω. Ανησύχησα αλλά δεν της είπα κάτι. Την Τρίτη έφυγα στην Χαλκίδα και την Κυριακή ήρθε ο αδερφός της και μου είπε πως η Γεωργία ήταν στο νοσοκομείο. Δεν πιστεύω πως έφυγε. Βλέπω την φωτογραφία της και δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι το παιδί μου. Πως έφυγε. Να ζω εγώ και να φύγει το παιδί μου; Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από αυτό. Να μην υπάρξουν άλλες μάνες να περάσουν αυτό που πέρασα εγώ».

Ποια ήταν όμως η αντίδρασή της όταν έμαθε πως η κόρη της είχε έρθει πολύ κοντά στην εκκλησία;

«Ό, τι ήθελε εμείς πάντα το σεβόμασταν. Ξέραμε την αξία της και τη σκέψη της. Θυμάμαι από κείνη όλα τα καλά. Ερχόταν με χαμόγελο. ��εν μας στενοχωρούσε ποτέ. Θα τη βοηθούσαμε αν ξέραμε πως είναι άρρωστη. Νιώθω ένα φτερούγισμα χαράς επειδή το ήθελε. Ήθελε να πεθάνει επειδή ήταν αλλόκοτο παιδί. Μου έλεγε πως θέλει να φύγει από τη ζωή με χαμόγελο» τόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού και συμπλήρωσε:

«Έξω από το σπίτι της στα σκαλοπάτια θα κοιμόμουν αν ήξερα. Προσευχόταν να μην καταλάβω τίποτα για να μην πονέσω. Μου είχε αδυναμία γιατί μου το έκανε; Ήθελα μόνο να είμαι δίπλα της. Είχαμε καλή σχέση. Είχαν χαλάσει οι σχέσεις μας όταν μας είπε πως θα γίνει ηθοποιός. Δεν την έβλεπα ποτέ στην τηλεόραση, ήξερα πως δεν ήταν για κείνη. Ο θεός ήξερε γιατί την πήρε κοντά του. Πονάω πολύ. Είναι ατέλειωτος ο πόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου: «Μπήκα στον τάφο,την αγκάλιαζα και την φίλαγα»