​Τελικά σε αυτό το διαζύγιο θα μπλεχτούν όλες οι πρώην. Για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί μιλάω καλέ, αφού όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, εκτός από την Τζένιφερ Άνιστον η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί από την Αντζελίνα για να καταθέσει εναντίον του Μπραντ, μία ακόμα πρώην, η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει σκοπό να επέμβει ώστε να πείσει τους δύο star να προσπαθήσουν για ένα φιλικό διαζύγιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το RadarΟnline, η Γκουίνεθ που παρακολουθεί πολύ τις ανατολίτικες φιλοσοφίες, είναι πολύ ζεν και δεν της αρέσουν οι εντάσεις, έχει αποφασίσει να λειτουργήσει ως… μεσάζων ανάμεσα στην Angie και τον Μπραντ, ώστε το διαζύγιό τους να μην θυμίζει τη θρυλική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και να πάρουν χωριστούς δρόμους ήρεμα και όμορφα για χάρη των παιδιών τους.

3931829600000578-3827171-The_ex_files_The_Oscar_winning_actress_44_dated_Pitt_from_1994_u-m-4_1475848474763.jpg

Μάλιστα η ίδια θεωρεί ότι μπορεί να τους δώσει πολύ καλές συμβουλές, μιας και το 2014 βρέθηκε στη θέση τους και παρέμεινε ακόμα και τώρα φίλη με τον πρώην της και πατέρα των παιδιών της Κρις Μάρτιν.

Η Γκουίνεθ και η Αντζελίνα δεν είναι είναι φίλες, παρά το γεγονός ότι συνεργάστηκαν το 2004 σε μια ταινία, όμως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μπραντ, με τον οποίο παρέμεινε φίλη μετά τον χωρισμό τους.

Παρ’ όλ’ αυτά η ξανθιά ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να φέρει κοντά το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλι��ουντ.

Διότι όπως αναφέρει το UsWeekly, Μπραντ και Αντζελίνα έχουν μέσα τους μεγάλη πίκρα ο ένας για τον άλλο, παρά το γεγονός ότι εκείνος δε θέλει να βγάλει τα άπλυτα της πρώην του στη φόρα.

392AB90300000578-3825299-image-a-15_1475766333485.jpg

«Ο Μπραντ θέλει να προσπαθήσει για να τα βρουν με την Αντζελίνα και να δουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα. Τα παιδιά του είναι τα μόνα που του δίνουν κουράγιο», αναφέρει το περιοδικό, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να σώσει αυτό το γάμο, αλλά τουλάχιστον να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Αντζελίνα.

«Δεν πρόκειται να τη θίξει, ούτε να μιλήσει δημόσια για όσα τον έχουν ενοχλήσει. Έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του ότι δεν θα παίξει βρώμικα, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα όσον αφορά τις κατηγορίες ότι κάνει χρήση ναρκωτικών», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του.