​Μια βραδιά λάμψης με διάσημους σταρ της Λατινοαμερικάνικης μουσικής έζησε την Πέμπτη το Χόλυγουντ. Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας για μια ακόμη φορά ''σάρωσε'', στα ετήσια βραβεία Λατινοαμερικάνικης μουσικής στο Λος Άντζελες.

Το μοβ χαλί στρώθηκε στο Ντόλμπι Θίατερ του Χόλυγουντ και οι σταρ της Λατινοαμερικάνικης μουσικής πήραν θέση φλερτάροντας με τον φωτογραφικό φακό και έτοιμοι να τα δώσουν όλα στη μεγάλη βραδιά.

Το ''πράσινο φώς'' για να ξεκινήσει η μουσική βραδιά έδωσαν οι ράπερ Φλο Ραιντα και Πίτμπουλ, ερμηνεύοντας τα χιτ τους στη σκηνή.

Περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες της Λάτιν μουσικής, ιδιαίτερα αγαπητοί στους Ισπανόφωνους της Αμερικής πέρασαν από τη σκηνή και ενθουσίασαν το κοινό με τις μουσικοχορευτικές τους επιδόσεις. Ερμηνείες με πιάνο, σέξι εμφανίσεις και ζωηρές μπάντες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο βασιλιάς της Λάτιν ποπ, Ενρίκε Ιγκλέσιας, έφυγε με πέντε βραβεία για το σπίτι του. Ανάμεσα τους αυτό του καλλιτέχνη της χρονιάς και του πιο αγαπημένου άνδρα καλλιτέχνη.

Το βραβείο ''νέος καλλιτέχνης της χρονιάς'' κέρδισε το συγκρότημα CNCO, που αποτελείται από 5 νέα αγόρια καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ τιμήθηκε με το βραβείο του πιο δημοφιλούς καλλιτέχνη ενώ το τραγούδι της Ριάνα «This is what you came for», ψηφίστηκε σαν το καλύτερο χορευτικό κομμάτι.